کوکی های شکلاتی بدون آرد ماجراجویی خود را انتخاب کنید – امی لونگارد


مواد تشکیل دهنده:

3 عدد موز له شده
2 فنجان جو (من از جو دو سر استفاده کردم ، اما جو دوسر سریع کار می کند)
1 فنجان کره بادام زمینی طبیعی نرم یا ترد (1/2 فنجان PB و 1/2 فنجان tahini یا 1 فنجان آجیل یا کره دانه دیگر به دلخواه)
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 فنجان نارگیل رنده شده
3 قاشق غذاخوری شربت افرا
شکلات تیره بدون لاکتوز (به مقدار دلخواه یا به میزان دلخواه)
نمک دریا (فقط چند قاشق غذاخوری برای افزودن به دستور غذا یا پاشیدن روی آن)

موارد مصرف:

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورق پخت را با کاغذ روغنی یا یک لایه سیلیکونی بپوشانید.

همه اجزا رو باهم مخلوط کن. شما می توانید مواد افزودنی را حذف یا حذف کنید و / یا کره بادام زمینی را با کره های دیگر آجیل یا دانه یا هر گونه مخلوط از کره های مهره / دانه مورد علاقه خود انتخاب کنید (به خاطر داشته باشید که اگر از کره های جایگزین مانند تاهینی استفاده می کنید ، ممکن است لازم باشد شیرینی را با شربت افرا یا چیپس شکلات اضافی کمی تنظیم کنید). در عکس بالا می بینید که من تخمه کدو اضافه کرده ام. من دانه های چیا و مقداری دارچین را نیز اضافه کردم. زمانهای دیگر که من این دستور را تهیه کردم ، کتان ، کنف ، آجیل و / یا کشمش را اضافه کردم. خلاق بودن! مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید زیرا این دستور کوکی سنتی شما نیست و بسیار متحمل است.

وقتی مواد را خوب مخلوط کردید ، مایه را بچشید تا مطمئن شوید که به دلخواه شما است ، سپس گلوله هایی با اندازه یکنواخت درست کنید (من معمولاً حدود 20 تا 24 کوکی می گیرم در حالی که من آنها را در طرف کوچکتر نگه می دارم) و آنها را روی ورقه پخت قرار دهید. آنها را با چنگال یا دست کمی صاف کنید. قالب را به فر منتقل کنید. به مدت 16 – 18 دقیقه بپزید. این کوکی ها منبسط نمی شوند یا کرکی نمی شوند ، اما در قسمت پایینی آنها کمی ترک می خورند.

پس از سرد شدن ، می توانید آنها را به مدت یک هفته در دمای اتاق در ظرفی که هوا را بسته و یا چند ماه در فریزر نگهداری کنید. خوش بگذره!



دیدگاهتان را بنویسید