کوکی های شکلاتی کره بادام زمینی – یک جزء جامع


شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی

آیا کسی دستور پخت شیرینی شکلات کره بادام زمینی را گفته است؟ آره! کتری را روی مردم بگذارید ، زیرا اینجا است!

این کوکی های شکلات تلخ (بدون ترد و کاملاً خوشمزه) فاقد گلوتن هستند و دارای خواص خوبی هستند. آنها را (یا هر چیز دیگری) ایجاد کنید.

در حال حاضر ، نوک کره بادام زمینی من همیشه 100٪ بادام زمینی است – هیچ کدام از آن قند و روغن های گیاهی اضافه نشده ، خوب؟ این کوکی ها واقعاً پروتئینی هستند ، و در حالی که بهتر است در حد اعتدال از آنها لذت ببرید ، امیدوارم از آنها استفاده شود چرخش زیاد در محل شما!

12 عدد کوکی درست می کند.

100 گرم آرد بادام
100 گرم شکر نارگیل
250 گرم کره بادام زمینی (من عاشق شکنندگی این دستور غذا هستم)
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
30 گرم آرد بدون گلوتن 00
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
80 گرم چیپس شکلات تلخ

شیرینی شکلاتی کره بادام زمینی

روش:

فر را روی 180 *تنظیم کنید.

یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

در یک کاسه بزرگ ، همه مواد را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. مخلوط را حدود 10 دقیقه در یخچال قرار دهید – در حالی که فر داغ می شود.

خمیر را به شکل 12 گلوله در آورید ، داخل قالب بریزید. به مدت 10 دقیقه بپزید

بگذارید تا خنک شود.

خوش بگذره!

Ps ؛ اینها نرم هستند (ترد نیستند) بنابراین برای جویدن بیشتر آنها را در یخچال نگه می دارم.

آیا از کوکی ها الهام بیشتری می خواهید؟ این کلوچه های بادام هندی tahini یا این کوکی های افرا ، پرتقال و خشخاش چطور؟



دیدگاهتان را بنویسید