کیک فرو ریخت توت فرنگی – لورا لی متعادل


زمان کل:40دقایق20دقایق

  • مواد تشکیل دهنده کیک:
  • 2 1/2 فنجان ها توت فرنگی تازه (یا 2 فنجان ذوب شده از یخ زده)
  • 3/4 فنجان به علاوه 1 قاشق غذاخوری شیرین کننده ماهی دریایی (شکر نارگیل یا شکر سفید)
  • 1 لیوان بلغور جو دوسر (من این کار را در خانه با Vitamix یا غذاساز انجام می دهم!)
  • 1/2 لیوان آرد کتان (اگر فقط بذر کتان دارید ، آنها را با ویتامیکس یا غذاساز به آرد بریزید ؛ آرد بادام)
  • 3/4 لیوان آرد بادام پوست کنده
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق چایخوری سدیم بیکربنات
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 عالی تخم مرغ
  • 1/2 لیوان روغن نارگیل تصفیه شده یا کره بدون نمک ، ذوب شده و در دمای اتاق سرد می شود
  • 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • مواد اولیه کرامبل:
  • 1/4 لیوان روغن نارگیل تصفیه شده یا کره بدون نمک ، ذوب شده و در دمای اتاق سرد می شود
  • 1/4 لیوان شیرین کننده ماهی دریایی (زیر نارگیل یا شکر سفید)
  • 1/2 لیوان آرد بادام پوست کنده
  • 2 قاشق بلغور جو دوسر
  • 1/2 لیوان خلال بادام
  • تجهیزات خاص:
  • 9 “ قالب کیک سیلیکونی (می توان از فلز استفاده کرد ، اما خارج شدن از آن سخت تر است)

  1. فر را روی 350 درجه گرم کنید و قالب کیک را چرب کنید (من قالب سیلیکونی خود را نیز اسپری می کنم). روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  2. توت فرنگی ها را به مکعب های ¼ “خرد کرده و به همراه 1 قاشق غذاخوری توت به یک کاسه اضافه کنید. آنها را بریزید و کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه بزرگ ، جو دوسر ، آرد تخم کتان ، آرد بادام سفید شده ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
  4. در یک کاسه جداگانه ، نصف فنجان موناچلا ، تخم مرغ ، روغن نارگیل و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید.
  5. مواد مرطوب را به خشک شدن اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. توت فرنگی ها را اضافه کنید. مخلوط را در قالب کیک بریزید ، با استفاده از یک کاردک مرطوب شده به صورت یکنواخت پخش کنید.
  6. کرومبل را در یکی از کاسه های خود آماده کنید: روغن نارگیل ، شکر قهوه ای و آرد بادام را با هم مخلوط کنید تا به شن و ماسه مرطوب برسید. بادام ها را اضافه کنید ، سپس خرد کردن را به طور یکنواخت روی کیک بمالید و به آرامی به خمیر فشار دهید.
  7. به مدت 40 دقیقه بپزید تا لبه ها طلایی و سفت شوند. 30 دقیقه قبل از برداشتن از قالب سرد کنید. آن را روی یک بشقاب بزرگ یا ورق پخت قرار می دهم و ورق می زنم ، از دو طرف آن را فشار می دهم تا به هم بچسبد. در این مرحله کیک وارونه است ، بنابراین من آن را با یک بشقاب یا قالب دیگر تکرار می کنم. قبل از برش دادن با چاقوی تیز ، 20 دقیقه دیگر خنک شوید. کیک باقی مانده را می توانید در یخچال محکم بسته تا 5 روز نگه دارید. من برش ها را قبل از لذت بردن به مدت 10 ثانیه در مایکروویو می سازم. من انجماد را توصیه نمی کنم.



دیدگاهتان را بنویسید