کیک موس شکلاتی کره بادام زمینی


زمان کل:* خیساندن مورد نیاز

  • مواد اولیه CRUST:
  • 18 Trader Joes بدون گلوتن شکلات Jo Jos (زیر نیومن O یا Newman’s Oreos)
  • 1/4 لیوان روغن نارگیل تصفیه شده ، ذوب شده و در دمای اتاق سرد می شود
  • مواد لازم برای پر کردن:
  • 1 لیوان بادام زمینی
  • 19 اونس توفو متوسط (این معمولاً فقط می گوید “توفو” ؛ بافت جایی بین ابریشمی و سفت است)
  • 6 قاشق کره بادام زمینی پودر شده (از PB2 Pure استفاده کنید ، در زیر پیوند خورده است)
  • 3/4 لیوان کره بادام زمینی بدون نمک
  • 1/2 لیوان شیرین کننده میوه گرانبها
  • 1 لیوان شربت افرا
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • اختیاری: بادام زمینی تفت داده شده برای تزیین * بدون وگان *
  • تجهیزات خاص قالب کیک سیلیکونی 9 اینچی (لینک زیر)

  1. [p.s. In the images, the drizzle is 2 tablespoons PB2 Pure plus 1 tablespoon melted coconut oil; it’s just for aesthetics!]
  2. بادام زمینی ها را در یک کاسه بریزید و در دمای اتاق با آب بپوشانید. روی پیشخوان در مکانی سایه دار قرار دهید تا 4-6 ساعت مرطوب شود. آبکشی و تخلیه کنید.
  3. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب پای را چرب کنید (در صورت استفاده از سیلیکون لازم نیست. روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  4. کوکی ها را به یک قفل گالنی اضافه کنید ، آب بندی کنید و از چکش گوشت یا سایر اجسام سنگین برای مخلوط شدن به هم ریختگی استفاده کنید (فقط مطمئن شوید که چیز ضعیفی نیست!). در یک کاسه بریزید و روغن نارگیل را اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شود. باید شبیه ماسه مرطوب باشد. توجه: همچنین می توانید این فرآیند را در غذاساز انجام دهید.
  5. پوسته را محکم در قالب یکنواخت داخل قالب بریزید و به مدت 15 دقیقه بپزید. اجازه دهید تا 20 دقیقه در دمای اتاق خنک شود ، سپس در حین آماده سازی پرکن در یخچال قرار دهید.
  6. در مخلوط کن قوی ، بادام زمینی خیس خورده و تمام مواد دیگر موس را با هم مخلوط کنید. با استفاده از دستکاری و / یا خراشیدن مخلوط کنید تا کاملا صاف و ابریشمی شود. وقت بگذارید: ما موس غلیظ نمی خواهیم!
  7. شیرینی خمیری را بردارید و مواد را روی آن بریزید. اگر از آن استفاده می کنید ، یک لایه سخاوتمندانه بادام زمینی بو داده با عسل اضافه کنید.
  8. روی کیک را با فویل آلومینیومی بپوشانید و یک شب آن را فریز کنید. صبح: اگر از قالب سیلیکونی استفاده کرده اید ، می توانید بلافاصله قالب را برداشته و کیک را به یک بشقاب بزرگ / ظرف سرو اضافه کنید. اگر از قالب معمولی استفاده کرده اید ، می توانید آن را به مدت یک ساعت بگذارید ، سپس در قالب برش بزنید تا برداشته شود.
  9. باقی مانده را می توان در یخچال تا یک هفته یا 4 ماه در یخچال نگهداری کرد.



دیدگاهتان را بنویسید