کیک نعناع شکلاتی سفید – ریشه های جدید من


کیک شکلاتی سفید و نعناع

سلام دوستان.

خوب است که دوباره در این فضای وبلاگ حضور داشته باشید. از ابتدای سال جاری ، من تمرکز خود را بر روی آخرین پروژه خود ، My New Roots Grow – جهانی آنلاین از آموزش سلامتی – متمرکز کرده ام که به زودی راه اندازی می شود. رشد ، پرهزینه ترین و بزرگترین پروژه کتابهای آشپزی من است و بار دیگر احساس می کنم که چیزی مهم را به دنیا می آورم. این وبلاگ در فضای مجازی قرار گرفته است و فضای بیشتری را برای رشد ، رشد ، رشد کرده است ، اما من فکر کردم که با این دسر جشن ستاره ای حاضر می شوم زیرا فصل کیک نعناع شکلاتی سفید است!

من در واقع این دستور را زمستان گذشته تهیه کردم ، اما مطمئن نبودم که با آن چه کنم. من در مورد نگه داشتن آن به طور انحصاری در Grow فکر می کنم (زیرا از این پس بسیاری از محتوای دستور العمل من در آنجا زندگی خواهد کرد!) ، اما چون بسیار خاص و خوشمزه است ، احساس کردم باید به تازگی به دنیا آمده باشد. با الهام از کیک شکلاتی ادویه ای که در مکزیک آماده می کنم (مکان ها را به خاطر دارید؟!) ، می خواستم یک نسخه جشن از تعطیلات با شکلات سفید و نعناع تهیه کنم … وارد کیک نعناع شکلاتی سفید شوید.

پوسته آن شکلات تلخ و پکن است ، بسیار غنی و خوشمزه با مقدار مناسب نمک. داخل آن مخملی و بسیار خوشمزه است و از بادام زمینی ، روغن نارگیل و شکلات سفید تهیه شده است. من بوسه نعناع را در پر کردن دوست دارم ، که قطعاً وجود دارد اما مزاحم نیست. من نمی خواستم کسی احساس کند در حال خوردن کیک و مسواک زدن همزمان است!

کیک شکلاتی سفید و نعناع

چند نکته در مورد دستور غذا …

اگر از اسانس نعناع برای طعم دادن به پر کردن استفاده می کنید ، به نظرم مفید است که ابتدا آن را روی قاشق بخورید ، فقط در صورتی که بطری روحیه خوبی داشته باشد – یک قطره بیش از حد از این مواد یک کیک خوب را نیز خراب می کند. نعناع زیاد! من دوست دارم در کل از 6 یا 7 قطره استفاده کنم ، اما اگر خیلی سریع بیرون بیاید ، راهی برای کنترل مقدار ندارم. اگر از عصاره نعناع فلفلی استفاده می کنید ، با یک چهارم قاشق چایخوری شروع کنید و به طعم مناسب خود برسید.

اگر رژیم گیاهی دارید ، می توانید از شربت افرا به جای عسل در پر کردن استفاده کنید ، اما رنگ آن بیشتر قهوه ای / بژ است تا خامه ای. همچنین ، حتما شکلات سفید بدون لبنیات پیدا کنید ، زیرا اکثریت قریب به اتفاق شکلات سفید تجاری حاوی جامدات شیر ​​است. به علاوه ، اگر شکلات سفید گیاهی پیدا کردید ، لیست مواد تشکیل دهنده را بخوانید تا مطمئن شوید که حاوی روغن های هیدروژنه یا امولسیفایرهای عجیب نیست (یا نبردهای خود را انتخاب کنید!).

کیک شکلاتی سفید و نعناع

تزئین کیک کاملاً به شما بستگی دارد ، اگرچه دانه های انار جلوه ای شگفت انگیز از شادی کریسمس را ایجاد می کند! گزینه های دیگر شامل برگ نعناع تازه ، دانه های کاکائو یا تکه های شکلات تلخ است. حتی اگر احساس جشن بیشتری دارید ، می توانید همه آنها را وارد کنید.

کیک را در فریزر نگه دارید تا آماده لذت بردن از آن شوید ، سپس حدود 15-20 دقیقه قبل از سرو آن را بیرون بیاورید تا سفت نشود. وقتی کمی گرم شود تکه تکه شدن و خوردن راحت تر است. از یک چاقوی سرآشپز صاف و بسیار تیز استفاده کنید و قبل از بریدن کیک آن را زیر آب گرم بکشید تا روی آن کشیده شود.

اگر تمایلی به ایجاد پوسته ندارید ، می توانید این دسر را فقط با پرکردن به فوندانت فریزر تبدیل کنید. مواد را درون یک قالب مربع 20 سانتی متری که با فیلم چسبانده شده است بریزید. با ½ فنجان / 65 گرم سنجد پخته ، دانه های کاکائو یا تکه های شکلات تزئین کرده و فریز کنید تا جامد شود (حدود 2 ساعت). به صورت مربع برش دهید و مستقیماً از فریزر لذت ببرید!

کیک شکلاتی سفید و نعناع

کیک شکلاتی سفید و نعناع

  • برای خمیر:
  • 1 لیوان / 100 گرم پیکان
  • ؟ لیوان / 60 میلی لیتر روغن نارگیل ترجیحاً با طعم خنثی
  • 3 قاشق سوپخوری. شربت افرا خالص
  • ؟ قاشق چایخوری نمک کامل دریا
  • 1 فنجان ها / 150 گرم جو دوسر در صورت لزوم بدون گلوتن تقسیم می شود
  • 2 قاشق سوپخوری. پودر کاکائو
  • برای چاشنی:
  • 1 فنجان ها / 200 گرم بادام هندی حداقل 4 ساعت خیس بخورد
  • ؟ لیوان / 175 میلی لیتر کرم عسل زیر شربت افرا ، اما مراقب باشید رنگ پرک قهوه ای باشد
  • ½ لیوان / 125 میلی لیتر روغن نارگیل
  • 75 G. / 2.6 اونس شکلات سفید ذوب شده (در صورت تمایل بدون لبنیات / گیاهخواری)
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • ½ قاشق چایخوری نمک کامل دریا
  • چند قطره اسانس یا عصاره نعناع مزه
  • انار، نعناع ، دانه های کاکائو ، تکه های شکلات تلخ ، برای تزئین ، اختیاری
  • پوسته را آماده کنید: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب فنری یا قالب کیک 11 اینچی را با روغن نارگیل کمی چرب کنید.

  • در یک غذاساز ، ½ فنجان (50 گرم) جو دوسر را با هم مخلوط کنید تا آرد درشت شود ، در یک کاسه کوچک بریزید و کنار بگذارید. بدون تمیز کردن دستگاه ، پیکان ها را با قوام ماسه به یک خرده ریز تبدیل کنید. روغن نارگیل ، شربت افرا ، نمک ، بلغور جو دوسر و پودر کاکائو را اضافه کنید و دوباره کار کنید تا مخلوط یکدست شود. در آخر ، 1 فنجان جو دوسر رول شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا جو دوسر خرد شود ، اما هنوز کمی بافت دارد. هنگام فشار دادن بین انگشتان ، خمیر باید کمی بچسبد. اگر نه ، سعی کنید کمی شربت افرا اضافه کنید یا کمی بیشتر کار کنید.

  • تقریباً نیمی از خمیر را در کف قالب خرد کنید. از مرکز شروع کنید ، مخلوط را محکم و یکنواخت به پایین فشار دهید ، در امتداد کنار تابه به سمت بیرون و بالا حرکت کنید. هرچه بیشتر خرده ها را به صفحه فشار دهید ، پوسته بهتر می ماند. با برداشتن یک تکه کوچک در یک زمان ، از پوسته باقی مانده برای کار کردن در طرفین ، در اطراف شکل تا پایان استفاده کنید. چند سوراخ برای چنگال در انتهای پوسته ایجاد کنید تا بخار خارج شود.

  • پوسته را بدون پوشش به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا معطر شود و لبه های آن کمی تیره شود. از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

  • پر کردن را آماده کنید: بادام زمینی ها را آبکش کرده و آبکشی کنید. در مخلوط کن با سرعت بالا ، بادام زمینی خیس خورده ، عسل ، روغن ، شکلات ذوب شده ، وانیل ، نمک و نعناع را مخلوط کنید ، سپس حداکثر قدرت را هم بزنید تا پر شدن کاملاً یکدست شود. بسته به مخلوط کن ، ممکن است چند دقیقه طول بکشد تا یکدست شود. اگر مخلوط کن نیاز به مایع بیشتری دارد ، یک قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) شیر گیاهی (یا کمی بیشتر) برای کمک به آن اضافه کنید.

  • مواد را داخل پوسته آماده شده بریزید و قسمت بالایی آن را یکنواخت کنید. کیک را بدون پوشش روی یک سطح صاف در فریزر قرار دهید. چند ساعت فریز کنید ، سپس بشقاب را با فویل بپوشانید و یک شب یا حداقل به مدت 4-6 ساعت فریز کنید تا کیک سفت شود.

  • کیک را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید 10 دقیقه قبل از برش روی پیشخوان بماند. منظور این است که سرد سرو شود. در صورت تمایل با برگ های نعناع ، دانه های انار ، دانه های کاکائو ، شکلات ذوب شده یا پوسته پوسته تزئین کنید.

سارا بریتون

برای چاپ این دستور غذا اینجا را کلیک کنید

امیدوارم هر کجا که هستید و هر آنچه را که در این ماه جشن می گیرید ، سالم ، سالم و سپاسگزار باشید. امسال همه ما را در بزرگترین چرخش زندگی خود قرار داده است ، و یافتن شادی های کوچک و موفقیت های کوچک (مانند بیرون رفتن برای هوای تازه ، گذاشتن شام روی میز) به هر حال برای ایجاد احساس غرور کافی است. تعطیلات بدون شک امسال متفاوت خواهد بود ، اما من می دانم که فقط سپاسگزارم که یک سقف بالای سرم دارم و یک کیک دارم که با افرادی که دوستشان دارم تقسیم کنم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه دوست عزیز

در نور و عشق ، بهترین آرزوها برای فصل آینده.

سارا بی

دیدگاهتان را بنویسید