یک غذای متعادل در حیاط حیاط خانه تهیه کنید – Osinga Nutrition


با بهبود آب و هوا ، زمان بیشتری را در حیاط خانه خود خواهیم گذراند ، اما سفرهای ما در خارج محدود است. من شما را تشویق می کنم از واحه حیاط خلوت خود به عنوان “فرار” از دنیای درون استفاده کنید!

با این حال ، گاهی اوقات وقتی به غذای حیاط فکر می کنیم ، به چیزی فوق العاده دلپذیر فکر می کنیم. لازم نیست اینطور باشد! من اینجا هستم تا نکات و ایده هایی را برای ایده های سرگرم کننده و فصلی برای وعده های غذایی / میان وعده ها و نوشیدنی ها ارائه دهم که تعادل ، تغذیه و طعم را فراهم می کند. اجازه دهید وارد آن شویم!

بخش تلویزیونی زیر را که با Global Kingston در این زمینه انجام دادم ، بررسی کنید!

نکته اساسی 1: سالاد ماکارونی حبوبات

آیا آن احساس خستگی را بعد از یک وعده غذایی بزرگ می دانید؟ خوب ، این می تواند به این دلیل باشد که ما به اندازه کافی کربوهیدراتهای پیچیده (هضم کند) ، فیبر و پروتئین را در وعده غذایی خود نمی خوریم!

توصیه من: به جای آن سالاد ماکارونی تهیه شده با ماکارونی حبوبات امتحان کنید! ماکارونی حبوبات (عدس / نخود / ادامام) یک جایگزین فوق العاده برای ماکارونی معمولی است. آنها پروتئین ، فیبر و آهن بیشتری نسبت به ماکارونی معمولی ارائه می دهند.

نکته جالب این است که می توانید این غذا را از قبل تهیه کرده و زمانی که آماده لذت بردن از آن هستید بیرون بیاورید!

دستور پخت من را در بخش زیر بررسی کنید!

سالاد ماکارونی با گوجه فرنگی خشک شده

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 15 دقایق

  • 8 oz ماکارونی سبزیجات من از خمیر عدس قرمز استفاده کردم
  • 1 خیار قطعه قطعه شده
  • 1 فلفل تند قطعه قطعه شده
  • 1/2 پیاز قرمز قطعه قطعه شده
  • 2 فنجان ها نخود پخته شده
  • فتا برای تزئین – در صورت نیاز گیاهخواری کنید

لباس بپوش

  • 1/4 لیوان گوجه فرنگی خشک شده
  • 1/4 لیوان روغن زیتون
  • 1/2 لیوان آبشار
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
  • 2 قاشق چایخوری شربت افرا
  • ماکارونی را طبق دستور بسته بپزید.

  • در همین حال ، سس را با مخلوط کردن همه مواد در یک کاسه آماده کنید.

  • وقتی ماکارونی پخت ، آن را خوب آبکش کرده و با سبزیجات و نخود به کاسه بزرگ اضافه کنید. روی سس را بریزید و خوب مخلوط کنید تا روکش شود.

نکته اساسی 2: قارچ شکم پر

با نزدیک شدن به فصل کباب کردن ، چرا از همه روشهای مختلف پختن سبزیجات در کباب استفاده نکنید!
من عاشق تهیه انواع مختلف قارچ شکم پر هستم. آنها برای یک پیش غذای کم کالری مناسب هستند و مواد مغذی زیادی را تأمین می کنند – آنها پتاسیم بیشتری نسبت به یک موز و مقداری ویتامین D مانند ما دارند.

یکی از دستور العمل های قارچ شکم پر مورد علاقه من را در زیر بررسی کنید!

پیتزای قارچ پورتوبلو

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 15 دقایق

  • 6 قارچ پورتوبلو
  • 2 فنجان ها اسفناج
  • 2 میخک ها سیر خرد شده
  • 1/2 لیوان سس پیتزا
  • 1/2 لیوان پنیر فتا در صورت نیاز گیاهخواری کنید
  • روغن زیتون
  • قارچ ها را با برس کشیدن ، برداشتن ساقه ها و تمیز کردن قسمت تیره / قهوه ای آماده کنید تا جایی برای پر شدن ایجاد شود. روی یک گریل گرم شده 400 درجه فارنهایت قرار دهید و هر طرف را به مدت 3-4 دقیقه گریل کنید تا قهوه ای طلایی شود.

  • در همین حین ، روغن زیتون را در تابه ای بریزید و سیر و اسفناج خرد شده را اضافه کنید. تفت دهید تا اسفناج پژمرده شود.

  • قارچ ها را از کوره بردارید. یک دستمال کاغذی بردارید و هر کدام را لکه کنید تا مایع آن خارج شود.

  • سس پیتزا را در فنجان قارچ بریزید. سپس اسفناج سرخ شده را لایه لایه کرده و با فتا تزئین کنید.

  • به مدت 12 دقیقه به گریل برگردانید.

مرحله 3: کوکتل های کم قند

اکثر ما موافقیم که هیچ چیز بهتر از لذت بردن آگاهانه از یک نوشیدنی در حیاط خلوت در فصل بهار نیست!

با این حال ، من می خواهم ما را تشویق به انتخاب الکلی آگاهانه و مسئولانه کنم. این را می توان با انتخاب نوشیدنی هایی که قند و الکل کمی دارند انتخاب کرد. یکی از مورد علاقه های من این 0 کوکتل قند کنسرو شده برای نوشیدن آسان است ، یا می توانم به شما نشان دهم که چگونه کوکتل آب گازدار مورد علاقه خود را با میوه های تازه درست کنید!

دیدگاهتان را بنویسید