5 بهترین روش استفاده از بادام هندی


با این 5 نکته در مورد نحوه استفاده از بادام هندی در آشپزی ، درباره فواید بادام هندی و نحوه طبخ آنها همه چیز را بیاموزید.

بادام هندی ، اگرچه معمولاً از آن به عنوان گردو یاد می شود ، اما در واقع بذر گیاه شناسی محسوب می شود! این منابع متنوع و غنی از پروتئین از مواد مغذی از برزیل سرچشمه گرفته است ، اما اکنون در آب و هوای گرم در سراسر جهان رشد می کند. در واقع ، درختان بادام زمینی را دیده ام که در برخی مناطق گرمسیری که از آنها دیدن کرده ام رشد می کنند (تصویر زیر). درختان بادام هندی میوه هایی به شکل دستکش بوکس تولید می کنند و هر یک از این میوه ها حاوی یک مهره بادام زمینی در داخل یک پوسته بیرونی محافظ و سمی هستند. بادام هندی را باید به دقت فرآوری کرده و قبل از خوردن بو داده یا بخارپز کرد تا از خوردن پوسته خارجی جلوگیری شود. جالب است بدانید که سم پوسته مربوط به اوروشیول ، روغن حساسیت زا موجود در پیچک سمی است.

این شبیه به رشد آجیل بادام زمینی روی درخت است – عکسی که من در مزرعه ای در سنت لوسیا گرفتم.

میوه بادام زمینی ، که به رنگ زرد مایل به قرمز است (در بالا نشان داده شده است) ، می تواند به چند روش مصرف شود: تازه ، پخته شده در کاری ، برای تهیه مربا ، یا تخمیر در سرکه و الکل. همچنین می توان از آن برای تهیه یک نوشیدنی میوه ای شیرین استفاده کرد که در برزیل و سایر فرهنگ ها محبوب است.

بادام زمینی ، ستاره نمایش ، منبع خوشمزه ای از چربی های سالم ، پروتئین ها و مواد معدنی از جمله آهن ، مس ، منیزیم و چندین ویتامین B است. یک وعده بادام هندی که حدود 18 عدد آجیل است یا به اندازه کافی کف دست شما فقط 157 کالری و کمتر از 9 گرم کربوهیدرات دارد. یک وعده غذایی نیز 5 گرم پروتئین ، 12 گرم چربی و 1 گرم فیبر را تأمین می کند که هر دو برای یک رژیم سالم مهم هستند!

در یک مطالعه مشخص شد که گنجاندن بادام هندی در رژیم غذایی باعث کاهش LDL (لیپوپروتئین با چگالی کم) می شود که به کلسترول “بد” نیز معروف است و مطالعه دیگری نشان داد که خوردن بادام هندی HDL یا کلسترول “خوب” را افزایش می دهد. به طور کلی ، بادام هندی نه تنها یک منبع عالی از درشت مغذی ها و ریزمغذی ها است ، بلکه یک میان وعده خوشمزه و سالم برای قلب است.

یکی دیگر از جنبه های عالی بادام هندی عملکرد و تنوع آنها در غذاهای گیاهی است. آنها در یک آشپزخانه با سوخت گیاهی ضروری هستند ، زیرا می توان آنها را در جایگزینی های لبنی خامه ای مخلوط کرد ، و همچنین در انواع غذاها متناسب با هر وعده غذایی و هر طبقه سرخ کرد! این 5 بهترین روش استفاده از بادام هندی را بررسی کنید!

بادام زمینی را به دستور مخلوط آهنگ اضافه کنید ، مانند این ترکیب شکلات سیاه و انرژی گیلاس.

1. ترکیب آهنگهای خود را مخلوط کنید. آیا قصد پیاده روی یا سفر طولانی مدت دارید؟ سعی کنید مخلوط آجیل را با بادام زمینی بو داده ، میوه های خشک و سایر مغزها مانند بادام و بادام زمینی تهیه کنید. همچنین می توانید گرانول خانگی را برای طعم شیرینی اضافه کنید – این دستور گرانول دارای ترکیبی خوشمزه از دانه های کدو تنبل ، نارگیل ، کشمش ، فندق ، زغال اخته و اسطوخودوس است که برای ترکیب بادام هندی مناسب است.

اسطوخودوس Chai Latte

2. یک لیوان شیر بادام زمینی درست کنید. بدون شیر بادام یا سویا ، اما برای غلات خود به چیزی نیاز دارید؟ برای تهیه شیر بادام زمینی ، کافی است مقداری بادام زمینی را یک شب خیس کرده و با مقداری شیرین کننده ، عصاره وانیل و نمک مخلوط کنید! شما یک نوشیدنی خامه ای و خوشمزه دریافت خواهید کرد که برای قهوه یا غلات مناسب است ، یا می توانید از آن برای تهیه این اسطوخودوس با طعم بهار اسطوخودوس استفاده کنید.

پارمسان وگان با بادام زمینی

3. مقداری پارمزان بادام زمینی درست کنید! اگر غذاهای ماکارونی جزء اصلی غذای شما هستند ، حتماً باید یک شیشه پنیر خامه ای خامه ای در دست داشته باشید. این دستور فقط سه ماده (بادام زمینی ، مخمر تغذیه ای و نمک) دارد و آماده شدن آن فقط چند دقیقه طول می کشد. از همه بهتر ، طعم آن شبیه پارمسان رنده شده است ، بنابراین می توانید آن را روی هر چیزی از اسپاگتی تا پیتزا بپاشید!

با این برنج ممنوع ، بادام زمینی را به این سبزیجات اضافه کنید

4. به سرخ کردن یا کاری خود اضافه کنید. بادام هندی معمولاً در غذاهای آسیای جنوب شرقی استفاده می شود و می توان آن را در کاری مخلوط کرد یا مستقیماً به یک سرخ کردنی اضافه کرد تا طعم دلپذیر و خوشمزه ای پیدا کند. سعی کنید آنها را از قبل تست کنید تا بافت تردتری داشته باشد. آنها همچنین منبع عالی پروتئین هستند ، بنابراین آنها را در کنار توفو یا تمپه در این دستور پخت و پز برای غذای بسته بندی شده با پروتئین اضافه کنید!

کرم بادام زمینی

5. خامه بادام زمینی را هم بزنید. این افزودنی همه کاره به روال آشپزی گیاهی شما بی نظیر است. خامه بادام زمینی را می توان به غذاهای خوش طعم مانند لازانیا ، سس ، تاکو و سالاد و همچنین دسرهایی مانند پودینگ ، تارت و کیک اضافه کرد. در این راهنمای گام به گام نحوه تهیه کرم بادام زمینی را بیاموزید.

این دستور پخت پارمسان بادمجان آسان حاوی خامه بادام زمینی است.

شما خواهید رفت بادام زمینی برای این دستور العمل های دیگر که شامل بادام هندی هستند:

سیپولینی و قارچ کاراملی با پاستا آویشن و بادام هندی پارمسان
کوفته عدس با کرم بادام هندی Rucola ریحان
پنیر بادام هندی “چدار”

برای راهنمایی های بیشتر در مورد نحوه استفاده از غذاهای گیاهی ، موارد زیر را بررسی کنید:

5 بهترین روش استفاده از سیب زمینی شیرین
5 بهترین روش استفاده از توت سیاه
5 بهترین روش استفاده از آووکادو
5 بهترین روش استفاده از رومانسکو

نوشته شده توسط کاترین اتکینسون ، کارآموز رژیم غذایی با شارون پالمر ، MSFS ، RDN

عکس توسط شارون پالمر ، MSFS ، RDN

دیدگاهتان را بنویسید