بیماری کلیوی و بایدها و نبایدهای تغذیه


رژیم غذایی در بیماران مبتلا به کلیه

محدودیت های غذایی بسته به مرحله بیماری کلیوی متفاوت است. به عنوان مثال ، افرادی که در مراحل اولیه بیماری مزمن کلیه هستند ، محدودیت های غذایی متفاوتی نسبت به افرادی که در مراحل بعدی بیماری کلیوی یا نارسایی کلیه هستند دارند. کسانی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی هستند و نیاز به دیالیز دارند ، محدودیت های غذایی مختلفی نیز دارند. دیالیز درمانی است که آب اضافی را حذف کرده و مواد زائد را فیلتر می کند. بیشتر افراد مبتلا به بیماری کلیوی در مرحله نهایی یا مرحله نهایی باید از رژیم غذایی مناسب کلیه برای پیشگیری از تجمع برخی مواد شیمیایی یا مواد مغذی در خون پیروی کنند. در افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه ، کلیه ها نمی توانند سدیم ، پتاسیم یا فسفر کافی دریافت کنند. در نتیجه ، آنها در معرض خطر بیشتری برای افزایش سطح این مواد معدنی در خون هستند.

در اینجا 17 ماده غذایی که باید در رژیم غذایی کلیه از آنها اجتناب کنید ذکر شده است:

1- نوشیدنی های تیره

نوشیدنی های تیره علاوه بر کالری و قند موجود در نوشیدنی های گازدار ، دارای افزودنی هایی مانند فسفر هستند. بسیاری از تولیدکنندگان مواد غذایی و نوشیدنی برای افزایش طعم ، افزایش ماندگاری و جلوگیری از تغییر رنگ ، در حین فرآوری فسفر اضافه می کنند. بدن این فسفر اضافی را بیشتر از فسفر طبیعی ، حیوانی یا گیاهی جذب می کند

از نوشیدنی های گازدار تیره در رژیم غذایی کلیه ها باید اجتناب شود ، زیرا حاوی فسفر به شکل افزودنی هایی هستند که جذب بیشتری دارند.

دیدگاهتان را بنویسید