تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر


تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر

جوش شیرین و بیکینگ پودر هر دو جزء تهیه خمیر هستند و قبل از فرآیند پخت به محصولات پخته شده اضافه می شوند تا با تولید دی اکسید کربن حجم محصول نهایی افزایش یابد. اما نحوه استفاده از این دو ترکیب متفاوت است. در این مقاله از سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه از اصفهان ، قصد داریم تفاوت جوش شیرین و مخمر را بررسی کنیم.

جوش شیرین در واقع جوش شیرین خالص است اگر با رطوبت و ترکیبات اسیدی در غذاها مخلوط شود. در دمای فر دی اکسید کربن تولید می کند. این واکنش به محض ترکیب شدن ترکیبات شروع می شود. بنابراین ، در این مرحله ، باید سریع عمل کنید ، مواد را سریع آماده کرده و در فر بگذارید. در غیر این صورت گاز تولید شده از پارچه خارج شده و باعث کاهش حجم محصول نهایی می شود.

بیکینگ پودر یک ترکیب پیچیده تر است و حاوی جوش شیرین با یک ترکیب اسیدی مانند اسید تارتاریک و مواد پرکننده مانند نشاسته است. هنگام استفاده از بیکینگ پودر ، به محض مخلوط شدن مواد در دمای اتاق ، مقدار مشخصی از دی اکسید کربن آزاد می شود ، اما بیشتر آن هنگام پخت تولید می شود. اینکه کدام یک از دو ماده در دستور پخت استفاده می شود بستگی به سایر مواد موجود در دستور غذا دارد.


مطالب پیشنهادی:

گوشت بخورید یا نخورید


جوش شیرین یک ترکیب قلیایی است و باعث ایجاد طعم تلخ در محصول می شود ، مگر اینکه با ترکیبات اسیدی موجود در مخلوط مانند آب میوه و ماست تضاد داشته باشد ، اما مخمر شامل هر دو جزء اسیدی و قلیایی است و بنابراین عملاً هیچ تاثیری بر طعم ندارد.

دستورالعمل های استفاده از بیکینگ پودر به طور کلی حاوی سایر مواد طعم دهنده خنثی مانند شیر است. البته می توان از جوش شیرین به جای جوش شیرین استفاده کرد ، اما به عنوان مثال ، در مواردی که دستورالعمل مخمر برای مخمر پیشنهاد شده است ، نمی توان از جوش شیرین استفاده کرد ، زیرا جوش شیرین حاوی مواد اسیدی برای افزایش حجم کیک نیست ، اما می توان آن را به خامه ترش اضافه کرد. جوش شیرین به جای بیکینگ پودر از آن استفاده کرد.

تفاوت جوش شیرین با بیکینگ پودر متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه روشهای اساسی در تغذیه و میزان و نحوه غذا خوردن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اصفهان کلیک کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


مطالب پیشنهادی:

با رژیم غذایی بوی بد دهان را از بین ببرید

کاهش وزن نامناسب و پوکی استخوان

چربی شکم را با پنج ماده مغذی کاهش دهید

خمیر مایه یا جوش شیرین




دیدگاهتان را بنویسید