خرما براونی (برای کار راحت تر!)



مطالعه ای را مطالعه کردم که نشان می داد زنانی که در 4 هفته قبل از زایمان خرما می خورند ، نیاز به القا و مداخلات در طول زایمان را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. استودیوی کوچکی بود ، اما خوردن خرما ضرری ندارد ، درست است؟

بنابراین من خرما خریدم.

و آنها یک هفته دست نخورده در انبار من ماندند.

من متوجه شدم که به چیزی کمی وسوسه انگیزتر نیاز دارم تا من را به خوردن خرما (زنان 6 روز در استودیو در روز) بخورم. من در بیشتر دوران بارداری هوس مسخره ای برای شیرینی داشتم ، پس چرا خرما نخورده و آن را به شکلاتی تبدیل نکنم؟

طولی نکشید که به یک ظرف کامل از این قبیل خرما رسیدم

براونی تا به امروز

  • 2 فنجان خرما بدون هسته
  • 1 1/2 فنجان گردو (من قبل از اینکه طعم دلپذیرتر را بیرون بیاورم ، نان را تست کردم)
  • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو یا کاکائو
  • 5 قاشق غذاخوری پروتئین آب پنیر شکلاتی (من از تغذیه برهنه استفاده کردم)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • 1 قاشق غذاخوری آب خرما
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 چیپس شکلات (اختیاری)
  1. خرما را به مدت 15 دقیقه در آب گرم خیس کنید. 1 قاشق غذاخوری آب خرما رزرو کنید. در حالی که خرما خیس است ، گردوها را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که بو داده و معطر شود ، برشته کنید.
  2. همه مواد را در غذاساز مخلوط کرده و کار کنید تا یکدست شود.
  3. خمیر را به تابه کوچکی منتقل کرده و محکم فشار دهید تا یکنواخت پخش شود. با چیپس شکلات و نمک دریا (اختیاری) تزئین کنید.
  4. حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

و در مورد کمک به کار راحت تر … من به شما اطلاع می دهم که چه اتفاقی می افتد!

دیدگاهتان را بنویسید