خورشت کدو تنبل و لوبیا سفید – امی لونگارد



کدو حلوایی و خورشت لوبیا سفید

6 تا 8 وعده مصرف می کند

مواد تشکیل دهنده:

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نارگیل
پیاز 1 عدد ، خرد شده
2 هویج ، خرد شده
1 فلفل دلمه ای شامل دانه ها (یا سایر فلفل دلخواه به دلخواه) ، خرد شده (اختیاری)
2 حبه سیر ، خرد شده
1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده
1 – 2 قاشق غذاخوری پودر کاری مورد علاقه خود (من دوست دارم Cha’s Organics Curry Masala)
6 فنجان کدو ، خرد شده
540 میلی لیتر (19 اونس) قوطی لوبیا سفید به انتخاب خود (من از کلیه های سفید استفاده کردم) ، آبکش کرده و آبکشی می شود
2 فنجان آب سبزیجات
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
400 میلی لیتر (14 اونس) شیر نارگیل (کامل و سبک خوب است)
3 – 4 فنجان اسفناج تازه خرد شده
گشنیز خرد شده ، برای تزئین
گوه آهک ، برای تزئین
نمک و فلفل

موارد مصرف:

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. پیاز و هویج و یک نمک بزرگ به آن اضافه کنید. حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که پیازها کمی شفاف شوند ، هم بزنید و تفت دهید. سپس فلفل قرمز (در صورت استفاده) ، سیر ، زنجبیل و کاری را اضافه کنید. آن را خوب هم بزنید و یک دقیقه دیگر بپزید.

کدو تنبل ، لوبیا سفید ، آب سبزیجات ، رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید ، مخلوط کنید ، بپوشانید و بگذارید بجوشد. هنگامی که به جوش آمد ، آن را کم کنید و بگذارید بجوشد ، گاهی اوقات هم بزنید ، به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کدوها به راحتی با چنگال سوراخ شوند.

شیر نارگیل را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر بپزید. سپس اسفناج را اضافه کرده و هم بزنید. حدود 2 دقیقه یا تا زمانی که اسفناج پژمرده شود بجوشانید. مزه کنید و در صورت لزوم نمک و فلفل بزنید. اگر خورشت شیرین تری می خواهید ، یک قاشق شربت افرا به آن اضافه کنید.

با انتخاب پارمزان یا یک تکه نان ترد ، سرو کنید. روی آن را با گشنیز خرد شده و کمی آب لیمو تازه بریزید.

می توان آن را 5 روز در یخچال یا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد.

اگر از دستورالعملی که در بالا به اشتراک گذاشتم خوشتان آمد ، حتماً برنامه دستیابی به موفقیتهای گیاهی من را مطالعه کنید ، که یک دوره 4 هفته ای تصادف آنلاین در زمینه سلامت ، تغذیه و برنامه ریزی غذا است. برای اطلاع از زمان شروع برنامه بعدی اینجا کلیک کنیدبه شما همچنین می توانید به جامعه انقلابی مبتنی بر گیاهان در فیس بوک جایی که من دستورالعمل ها ، الهام و اطلاعات مربوط به تغذیه گیاهی را به اشتراک می گذارم.



دیدگاهتان را بنویسید