دستور العمل های BBQ سبک تر و گیاهی تر (که برای تهیه غذا مناسب است!)- Osinga Nutrition


هوای گرمتر فرا رسیده است و این بدان معناست که فصل کباب در راه است! من نیز متعصب غذاهای کبابی هستم.

غذای کبابی لزوماً نباید با گوشت پر شده یا بسیار لذیذ باشد. من که گیاه خوار هستم ، همبرگر یا استیک گوشت کباب نمی کنم ، با این حال گزینه های زیادی برای ریختن روی کباب وجود دارد که آن چیزها نیستند!

امروز من چند دستور العمل دارم که به شما کمک می کند پشتیبانی به جای تغذیه سالم تلاش کنید خرابکاری آنها.

سیب زمینی شیرین پر شده با عدس کبابی

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 45 دقایق

  • 4 سیب زمینی شیرین کوچک تا متوسط
  • 1 لیوان عدس خشک 1 عدد
  • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • 2 موسیر قطعه قطعه شده
  • 2 هویج بدون مو
  • 2 میخک ها سیر
  • 1 لیوان سس باربیکیو
  • 1 لیوان کلم پیچ
  • گریل بیرون را روی حرارت متوسط ​​تا کم گرم کنید. سیب زمینی ها را محکم در فویل آلومینیومی بپیچید. سیب زمینی ها را روی گریل قرار دهید ، درب آن را ببندید و به مدت 40 دقیقه بپزید. بررسی کنید که آیا سیب زمینی پخته شده است یا خیر – یک چنگال باید به راحتی داخل سیب زمینی بچرخد. بسته به اندازه ، سیب زمینی ها ممکن است برای 20-30 دقیقه اضافی نیاز به پخت داشته باشند.

  • در حالی که سیب زمینی ها در حال پخت هستند ، 3 فنجان آب به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید. به جوش بیاورید عدس را اضافه کنید ؛ آب را دوباره به جوش بیاورید حرارت را کم کنید تا بجوشد ، روی آن را بپوشانید و به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا عدس ها نرم شوند. از قابلمه بردارید و کنار بگذارید.

  • در همان قابلمه روی حرارت متوسط ​​، روغن را داغ کنید. پیاز و هویج خرد شده را اضافه کنید ؛ 5-7 دقیقه بپزید تا نرم و طلایی شود. سیر را اضافه کنید ؛ یک دقیقه دیگر بپزید سس BBQ را به قابلمه اضافه کنید. هم بزنید تا همه سبزیجات پوشیده شوند. بجوشانید ؛ بپوشانید و روی حرارت ملایم به مدت 10-12 دقیقه کم کنید. عدس را به سس اضافه کنید ؛ مخلوط کردن برای ترکیب در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید.

  • روغن را به قابلمه جداگانه اضافه کنید. وقتی داغ شد ، کلم را به قابلمه اضافه کنید. با یک کاردک مخلوط کنید تا لبه های آن قهوه ای طلایی شود.

  • سیب زمینی ها را نصف کنید. فیله عدس را در هر سیب زمینی شیرین بریزید. روی آن را با کلم تفت داده شده بریزید.

همبرگر “فراتر از گوشت”

  • 12 قارچ خرد شده تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود
  • 1 لیوان کوینو
  • 12 oz تمپه به قطعات 1/2 اینچ برش دهید
  • 1/4 لیوان جو دوسر برای پخت سریع
  • 2 قاشق سوپخوری چغندر رنده شده
  • 1 قاشق سوپخوری مخمر تغذیه ای
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/2 قاشق چایخوری دود مایع
  • کینوا را بپزید و یک فنجان را کنار بگذارید.

  • قارچ ها را تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

  • همه مواد را به یک غذاساز کاسه ای بزرگ اضافه کنید و کار کنید تا بیشتر خرد شوند و مخلوط شوند و مخلوط شبیه “همبرگر” شود.

  • به چهار قسمت تقسیم کنید (یا بسته به میزان همبرگرهای خود بیشتر یا کمتر) و کوفته درست کنید.

  • کوفته ها را در تابه ای با روغن اختیاری سرخ کنید و با سلیقه دلخواه روی ساندویچ سرو کنید.

سیخ کبابی توفو

زمان آماده سازی 20 دقایق

زمان پختن 20 دقایق

  • 14 oz توفو
  • 1/2 لیوان سس باربیکیو
  • 1 پینت گوجه گیلاسی
  • 1 کدو سبز به نیم ماه برش دهید
  • 1 فلفل سبز بریده شده
  • 1/2 پیاز بنفش بریده شده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • توفو را به مدت 20 دقیقه فشار دهید. پس از فشار دادن ، مکعب ها را برش دهید.

  • توفو را به یک کاسه متوسط ​​منتقل کرده و سس باربیکیو را روی آن بریزید ، سپس خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید حداقل 30 دقیقه بماند.

  • اگر از سیخ های بامبو استفاده می کنید ، آنها را در حین آماده سازی سبزیجات در آب خیس کنید. روغن زیتون را روی سبزیجات بریزید. سبزیجات را با هم مخلوط کنید تا با روغن آغشته شوند.

  • گریل را بین 400-450F گرم کنید. سبزیجات و توفو را سیخ کنید و سس باربیکیو باقی مانده را کنار بگذارید. سیخ ها را روی کباب پز قرار داده و حدود 15-20 دقیقه گریل کنید (15 = نرم تر ، ترد / 20 = نرم تر ، خوب پخته شده) ، با سس باربیکیو بیشتری بپاشید و هر چهار یا پنج دقیقه یک چهارم بچرخانید تا سبزیجات و توفو از هر طرف به طور مساوی پخته می شود. کربن سازی خوب است!

پیتزای قارچ پورتوبلو

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 15 دقایق

  • 6 قارچ پورتوبلو
  • 2 فنجان ها اسفناج
  • 2 میخک ها سیر خرد شده
  • 1/2 لیوان سس پیتزا
  • 1/2 لیوان پنیر فتا در صورت نیاز گیاهخواری کنید
  • روغن زیتون
  • قارچ ها را با برس بکشید ، ساقه ها را بردارید و قسمت تیره / قهوه ای را به آرامی بکشید تا جایی برای پر شدن ایجاد شود. روی یک گریل گرم شده 400 درجه فارنهایت قرار دهید و هر طرف را به مدت 3-4 دقیقه گریل کنید تا قهوه ای طلایی شود.

  • در همین حین ، روغن زیتون را در تابه ای بریزید و سیر و اسفناج خرد شده را اضافه کنید. تفت دهید تا اسفناج پژمرده شود.

  • قارچ ها را از کوره بردارید. یک دستمال کاغذی بردارید و هر کدام را لکه کنید تا مایع آن خارج شود.

  • سس پیتزا را در فنجان قارچ بریزید. سپس اسفناج سرخ شده را لایه لایه کرده و با فتا تزئین کنید.

  • به مدت 12 دقیقه به گریل برگردانید.

آناناس کبابی

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پختن 5 دقایق

  • 1 آناناس بریده شده
  • 2 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • گریل را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • شربت افرا و دارچین را در یک کاسه ترکیب کنید. شربت را روی آناناس بریزید و هم بزنید تا هر برش کاملاً پوشانده شود. آناناس را به طور مساوی روی گریل بچینید و هر طرف 3-5 دقیقه آن را بپزید تا زمانی که علائم کباب قهوه ای شکل شود. خوش بگذره!

سیب های پخته شده در فویل

  • 2 سیب
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • سیب ها را ورقه ورقه کرده و هسته آنها را خرد کنید. آنها را روی دو لایه فویل آلومینیومی که با کاغذ پخت پوشانده شده است ، قرار دهید. دارچین و شربت افرا را بپاشید.

  • داخل یک بسته فویل بچرخانید و به مدت 10 دقیقه روی کباب پز قرار دهید و نصف کنید.

  • بسته فویل را با دقت باز کنید و بگذارید کمی سرد شود. خوش بگذره!

دیدگاهتان را بنویسید