دستور پخت اسپریتز 1930 – دخترانی با ته تنه


آیا عشق ما به اسپریتز را در همه اشکال آن به خاطر دارید؟

خوب ، ما یک دستور العمل جدید spritz برای اشتراک گذاری داریم! و برای زمستان بسیار مناسب است – و به اندازه کافی ویژه برای زنگ زدن در سال جدید (البته با خیال راحت ، مبدل و از نظر اجتماعی اگر نه فقط در زوم ، البته).

مانند این دستور کوکتل Canelazo ، این دستور Spritz 1930 با احترام رون بارسکو روم است که توسط جولیان بارسلو در سال 1930 در سانتو دومینگو تاسیس شد. این برند به سرعت در سراسر جمهوری دومینیکن محبوبیت یافت و به زودی به صورت بین المللی به کارائیب ، اروپا و آمریکا صادر شد. امروزه این رام صادراتی ترین رام تیره در جهان است و در بیش از 70 کشور جهان موجود است.

از آنها تشکر می کنم که به ما اجازه دادند این دستور العمل خوشمزه یکپارچهسازی با سیستمعامل یکپارچهسازی با سیستمعامل را به اشتراک بگذاریم!

مواد تشکیل دهنده
1 اونس Ron Barcelo Platinum
2 اونس شراب گازدار یا پروسکو
آب انار 1 اونس

موارد مصرف
همه مواد را در فلوت شامپاین سرو کنید.

در اینجا دستور Spritz 1930 در قالب چاپ قابل مشاهده است:

1930 اسپریتز

این دستور کوکتل اسپریتز 1930 برای زمستان و شب سال نو بسیار شاد و سرگرم کننده است. دستور تهیه از رون بارسلو روم.

دوره: نوشیدنی

کلمه کلیدی: کوکتل ، اسپریتس ، شراب

بخش ها: 1

  • 1 oz رون بارسلو پلاتین
  • 2 oz شراب گازدار یا شراب گازدار
  • 1 oz آب انار

با آرزوی سالی بهتر در آینده! -جن

دستور العمل های دیگر کوکتل



دیدگاهتان را بنویسید