– ریشه های جدید من – میله شکلات گرانولا –


این میله های گرانولای گرانولایی مرا به کودکی برمی گردانند. من همیشه می خواستم برای بازی به خانه دیگران بروم ، نه به این دلیل که خانه ام را دوست نداشتم … بلکه به دلیل تنقلات.

اگرچه رژیم غذایی دوران کودکی من شامل مقدار قابل توجهی دونات مایکروویو و هات داگ بود ، اما مادرم ایده های کاملاً متفاوتی در مورد اینکه خوردن منظم صحیح و چه چیزی غیرقابل تصور بود داشت. شیرینی های عسلی و آجیل ، باشه جذابیت خوش شانس ، خوب نیست. میله های موسلی ، مطمئناً میله های گرانولای پوشیده از شکلات ، شماره. شیرینی های دوستم پر از این چیزها بود که به آن ها هم می گویند تعارف، که به نحوی از نظر قانونی مجاز هستند که برچسب غلات و برچسب خورده اند و به عنوان میان وعده های سالم در بازار عرضه می شوند ، اما مطمئناً آزمایش مادرم را با موفقیت پشت سر نمی گذارند.

بنابراین ، من مجبور بودم خلاق باشم تا به نوشیدنی موسلی و ساخارین آغشته به کره بادام زمینی شیرین و دم کرده ، که روی آن یک لایه ضخیم شکلات شیری قرار دارد ، دسترسی پیدا کنم. دندانهایم فقط در حال فکر کردن به آن درد می کنند ، اما اگر آنها متعلق به خود هفت ساله من باشند ، بسیار خوب است. من انواع بازی هایی را که نمی خواستم بازی کنم ، کارتون هایی که نمی خواستم تماشا کنم ، حتی خواهران کوچک مزاحم ، فقط برای دسترسی به گنجه بار Kudos بعد از مدرسه.

بهترین دستور العمل ها از اشتیاق ناشی می شود

نسخه من از این دستور غذا از هوس متولد شد ، همانطور که اغلب اتفاق می افتد. شاید من کمی نوستالژی می خواستم ، یا پیوندی به یک زمان ساده تر ، زمانی که تنها هدف من در روز این بود که تا آنجا که ممکن است قند مصرف کنم بدون اینکه پدر و مادرم بدانند. اوقات خوب، هاها! در هر صورت ، من با موفقیت میله های Kudos را بازسازی کردم ، با مواد قابل توجهی بهبود یافته و ارتقاء بزرگسالان. نسخه من به طور طبیعی شیرین شده (duh) ، از شکلات تلخ به جای شکلات شیری استفاده می کند ، و من کره بادام زمینی را با کره فندق جایگزین کردم ، زیرا بسیار خوشمزه تر است! انجیر را به میله های گرانول اضافه کردم ، زیرا خیلی خوب با فندق ترکیب می شوند. و نکته آخر اینکه مقدار مناسبی نمک برای تعادل اضافه کرده ام. دسرهای کمی شور باعث می شود موهایم را آتش بزنم.

به طور کلی ، این آب نبات های گرانولایی سخت شکن های شدید هستند. ترد ، ترد ، خامه ای ، مزه دار ، شیرین و خوش طعم ، کاملاً غنی و خوش طعم. من تقریباً دسته دوم خود را به پایان رسانده ام و در حال برنامه ریزی برای قسمت بعدی هستم. من احساس می کنم ذخیره این مواد در یخچال تقریباً همه چیز را برایم به ارمغان می آورد ، حتی پنجمین تور خسته کننده کندی لند با پسرم و برکت قلب او ، او فقط می خواهد به اندازه من شکر بخورد. Candyland تا حد ممکن نزدیک است.

شکلات و انرژی

کسانی از شما که اینستاگرام را دنبال می کنید می دانید که هر ماه سال 2020 موضوعی دارد و مارس انرژی است. من فکر کردم مناسب است که در مورد شکلات و نحوه تأثیر آن بر ما صحبت کنیم. بسیاری از مردم تصور می کنند شکلات حاوی کافئین است ، و برخی دیگر می گویند ، اما کافئین در واقع محرک ترین ترکیب کاکائو نیست. نام دیگری دارد تئوبرومینبه

تئوبرومین یک آلکالوئید است که به شکلات تلخی خاصی می بخشد. هرچه شکلات تیره تر باشد ، تلخ تر و بیشتر حاوی تئوبرومین است. تئوبرومین و کافئین از نظر مولکولی تقریباً یکسان هستند ، که باعث می شود آنها به شیوه های مشابه و انرژی زا رفتار کنند. تفاوت این است که تئوبرومین دارای یک گروه متیل کمتر (کربنی با سه هیدروژن متصل) است ، که باعث می شود محرک قوی تری نباشد ، زیرا به راحتی کافئین از سد خونی مغزی نمی گذرد. ترجمه: تئوبرومین به جای افزایش و رکود کلاسیک ، انرژی آرام تر و طولانی تری نسبت به کافئین ارائه می دهد. هر دو ترکیب روی سیستم عصبی مرکزی ما تأثیر می گذارند ، اما فقط کافئین می تواند ما را مضطرب و عصبی کند. پاداش: تئوبرومین نیز اعتیادآور نیست (اگرچه اگر به این آب نبات گرانولایی معتاد شدید ، نمی توانم به شما کمک کنم

جزئیات شکلات تلخ

یک وعده / 43 گرم شکلات تلخ (70 درصد کاکائو) تقریبا 115 میلی گرم تئوبرومین و 20 میلی گرم کافئین به شما می دهد. در مقایسه ، یک فنجان قهوه 8oz / 250ml حاوی تقریبا 95 میلی گرم کافئین و فاقد تئوبرومین است. حداکثر مصرف روزانه توصیه شده برای کافئین حدود 400 میلی گرم است ، در حالی که تئوبرومین (خوشبختانه) بیشترین مقدار را در حدود 1000 میلی گرم در روز دارد. با این حال ، باید در نظر داشته باشیم که بیشتر شکلات حاوی شکر یا سایر شیرین کننده ها و مواد افزودنی است که بسیار محرک هستند. جای تعجب نیست که برای افراد حساس ، تئوبرومین موجود در کاکائو با شکر و کمی کافئین می تواند به ما انرژی جدی دهد و شکلات را بیشتر از یک فنجان قهوه حس کند! به مصرف شکلات در ساعات پایانی روز توجه کنید ، به خصوص اگر در خوابیدن یا خوابیدن در شب مشکل دارید.

بیایید به دستور غذا برویم! من از عسل برای شیرین کردن این غلات و کمک به بستن همه مواد با هم استفاده می کنم ، اما جایگزین خوب وگان ممکن است خمیر خرما باشد. فقط مطمئن شوید که ویسکوزیته بالایی دارد (مانند یک چسب واقعی). این دستور فاقد گلوتن است ، اگر حساسیت دارید ، جو دوسر بدون گلوتن بخرید. به سختی می توان فندق را پیدا کرد و بسته به جایی که هستید ، می تواند گران باشد. اگر به دنبال جایگزینی هستید ، بادام یا بادام هندی بهترین هستند! بادام ممکن است در فر ، تا 25 دقیقه بیشتر طول بکشد ، اما آنها را زیر نظر داشته باشید ، زیرا می توانند به سرعت سوزانده شوند.

کره فندقی

بدیهی است برای این دستور غذا نیازی به تهیه کره آجیل خود ندارید ، اما من به شدت به شدت انجام آن را توصیه می کنم. این واقعا آسان است و مرحله ای است که هنوز در آماده سازی میله های غلات مناسب است. کافی است 2 فنجان اضافی / 270 گرم فندق را به ورقه های پخت اضافه کرده و مانند سایر مواد تفت دهید. فندق ها را در غذاساز مخلوط کرده و هر از گاهی کناره ها را خراش دهید و در نهایت کره فندق به دست می آید. این کار ممکن است ده دقیقه طول بکشد ، بنابراین صبور باشید. در صورت لزوم مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید تا روغن آن برود. این مقدار حدود 1 فنجان / 250 میلی لیتر دارد ، که دقیقاً همان چیزی است که برای دستور غذا نیاز دارید. لطفا!

میله گرانول با انجیر و فندق

  • 1 فنجان ها / 150 گرم جو دوسر
  • 1 لیوان / 135 گرم فندق خام به علاوه دو فنجان دیگر اگر خودتان کره آجیل درست می کنید ، به سر نت توجه کنید
  • 2 قاشق سوپخوری. روغن نارگیل من طعم خنثی را توصیه می کنم
  • 1/3 لیوان / 80 میلی لیتر عسل غلیظ کرم یا سفید
  • 1/3 لیوان / 80 میلی لیتر tahini
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • 1/3 لیوان / 60 گرم انجیر خشک خرد نشده بدون گوگرد
  • 1 لیوان / 20 گرم غلات برنج قهوه ای پف کرده
  • ؟ قاشق چایخوری نمک دریایی پوسته پوسته بعلاوه بیشتر برای تزئین
  • 1 لیوان / 250 میلی لیتر کره فندق
  • 1 قاشق سوپخوری. شربت افرا خالص
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
  • 200 G. شکلات تلخ 80 or یا بیشتر ، برای بارش باران و در صورت امکان بیشتر در دست داشته باشید!
  • فر را با دمای 325 درجه فارنهایت / 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. جو دوسر و فندق را روی یک ورقه پهن لبه دار قرار دهید و سعی کنید تا جایی که امکان دارد آنها را جدا نگه دارید و یک یا دو بار هم بزنید تا جو دوسر قهوه ای طلایی شود و بوی تند بدهد. ، 12 تا 15 دقیقه. از فر خارج کرده ، بگذارید خنک شود و فندق ها را درشت خرد کنید.

  • در یک قابلمه کوچک ، روغن نارگیل را روی حرارت ملایم ذوب کنید. عسل ، تاهینی و وانیل را اضافه کنید ؛ خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

  • انجیر خشک را درشت خرد کرده و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ ، جو دوسر خنک شده و فندق خرد شده را با انجیر ، غلات پف کرده و نمک ترکیب کنید. مواد مرطوب را روی مواد خشک بریزید و سریع مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

  • یک تابه براونی 8 × 8 اینچی را با فیلم چسبناک یا کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط را بریزید و با دستهای کمی مرطوب ، محکم داخل ماهیتابه بچسبانید ، مخصوصاً در اطراف لبه ها و گوشه ها.

  • کره فندق را با ½ قاشق چایخوری نمک خوب و شربت افرا ترکیب کنید – باید از مایع به خمیر سفت تری تبدیل شود. روی میله های گرانولا پخش کنید. حداقل 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

  • وقتی میله ها آماده پوشیدن شکلات شدند ، آنها را از فریزر خارج کرده و پایه را به 12 قطعه یکنواخت برش دهید.

  • یک دیگ دوگانه را روی اجاق گاز ، روی حرارت کم قرار دهید. شکلات را به قطعات خرد کنید. در یک دیگ بخار دوگانه روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. هر قطعه را به شکلات آب شده آغشته کنید ، سپس آن را روی یک تکه پوست بگذارید تا سرد و غلیظ شود. شکلات باقیمانده را روی آن بپاشید ، سپس کمی نمک پرک دیگر بپاشید. وقتی سرد شد ، از وعده غذایی خود لذت ببرید! میله ها را تا یک ماه در یخچال یا 6 ماه در فریزر نگهداری کنید.

سارا بریتون

برای چاپ این دستور غذا اینجا را کلیک کنید

من می دانم که این دستور غذا با کودک درون شما ، که فقط سعی می کند والدین خود را متقاعد کند که تکه های گرانولای پوشیده از شکلات سالم هستند ، به دست می آید. زیرا حداقل در حال حاضر ، خوب ، من واقعاً هستم.

تمام عشق و برخورد شاد ،
سارا بی

غذاهای خود را در اینستاگرام به من نشان دهید: #منگرانولاکاندیبار

* * * * * * *

خوب ، یک چیز دیگر قبل از رفتن ، فقط به این دلیل که از این موضوع بسیار هیجان زده ام … من یک نمایش دارم! نام آن جایگزین بیکر است و در پلت فرم دیجیتال Food Network کانادا قرار می گیرد. این سریال در 25 مارس در Facebook Watch پخش می شود ، بنابراین می توانید آن را در هر کجای جهان که هستید ببینید. جزئیات بیشتری را در اینستاگرام و فیس بوک ارائه خواهم کرد ، بنابراین با ما همراه باشید. با تشکر از همه کسانی که نظر یا ایمیل پشتیبانی ارسال کردند – این برای من معنی زیادی دارد و این فرصت به لطف شما امکان پذیر شد. پس متشکرم!



دیدگاهتان را بنویسید