سالاد حماسی بهار با لوبیا ، نعناع و ماست – عنصر جامع


و بنابراین بهار است! فرا رسیدن فصل بهار امسال بسیار زیباست ، اینطور نیست؟ احساس آرامش و امید در این مورد وجود دارد. با تازگی ، برخی از محصولات فصلی خوشمزه نیز وجود دارد که می توانید در منو از آنها استقبال کنید.

برای کمک به جشن بهار ، من یک سالاد سبز زیبا با بافت بسیار دارم. قهرمان این سالاد حماسی بهاری قطعاً دانه های پهن است. در اینجا آنها با برنج و کینوا و سس خامه ای ماست نعناع ترکیب می شوند. این خنک و فوق العاده آسان است.

آیا نمی توانید فکر کنید که بادام بو داده یک افزودنی خوشمزه می کند؟ بعلاوه ، تازه بهترین است و البته لوبیا در فصل استرالیا است ، اما منجمد نیز کاملاً کار می کند.

برای 4 وعده

170 گرم برنج قهوه ای و مخلوط کینوا (در صورت امکان. در غیر این صورت 100 گرم برنج قهوه ای و 70 گرم کینوا قهوه ای).
نخود فرنگی 130 گرم
350 گرم لوبیا پهن
40 میلی لیتر روغن زیتون (به همراه پانسمان)
آب 1 لیمو
1 پیاز طلایی (ریز خرد شده)
½ فنجان برگ نعناع
½ فنجان شوید تازه

پوشیدن ماست

200 گرم ماست یونانی
1 حبه سیر (خرد شده)
کمی نمک
کمی فلفل دلمه ای

در یک قابلمه متوسط ​​، 6 فنجان آب سرد به برنج قهوه ای و کینوا اضافه کنید ، بگذارید بجوشد و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بجوشد. آبکش کنید و بگذارید خنک شود (می توان از قبل انجام داد).

نخودها را به مدت دو دقیقه بجوشانید تا پخته شوند ، آنها را زیر آب سرد بریزید و کنار بگذارید. به طور جداگانه ، لوبیاها را به مدت سه دقیقه و تا زمانی که نرم شوند بجوشانید. زیر آب سرد بشویید و پوسته های خارجی لوبیا را جدا کنید. کنار بگذارید.

در یک ماهیتابه متوسط ​​، پیاز سرخ شده را در روغن کاراملی کنید تا نرم شود. کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ مخلوط برنج و کینوا ، پیاز ، آب لیمو ، نخود فرنگی و لوبیا را ترکیب کنید. مخلوط را هم بزنید و روی ظرف سرو بریزید.
در یک کاسه کوچک ، ماست را با نمک دریا و فلفل قرمز مخلوط کرده و سالاد را در قطره های بزرگ مخلوط کنید.

نعناع و شوید ، روغن زیتون بیشتر و کمی بیشتر نمک دریا بپاشید.

خوش بگذره!

اوه ، و اگر از سالاد صحبت می کنید ، اگر نه ، این را امتحان کنید و مقداری لوبیا پهن کنید: سالاد کینوا با کدو سبز ، نخود فرنگی و لیمو تثبیت شده.



دیدگاهتان را بنویسید