سالاد ذرت و لوبیا سیاه سالم


این سالاد زنده ذرت و لوبیا سیاه پایه اصلی سفره تابستانی شما خواهد بود. همراهی فوق العاده برای کباب یا غذاهای دریایی و جادوی خالص هنگام افزودن به تاکو یا بوریتو. فقط 7 ماده اصلی ساده و کمتر از 10 دقیقه برای مخلوط کردن!

سالاد سالم ذرت و لوبیا سیاه در یک کاسه سفید با یک قاشق چوبی در زمینه سفید

سالاد لوبیا سیاه و ذرت با گشنیز و ژالاپنو ترد و طعمی را به ارمغان می آورد که تند ، تازه و در عین حال شیرین است.

این سالاد لوبیا سیاه و ذرت سالم با انواع غذاها کار می کند و همه کاره بودن نام این بازی آماده سازی غذای سالم است. سالادهای این چنینی را می توان به طرق بیشماری استفاده کرد:

  • سالسا با چیپس تورتیلا
  • چاشنی در کاسه بودا شما
  • آن را با میگوی کبابی امتحان کنید
  • به عنوان یک غذای جانبی با یک تکه ماهی ساده کبابی سرو کنید.
  • انباشته در تاکو مرغ
  • به عنوان غذای جانبی برای کباب بعدی خود سرو کنید

این سالاد دارای پروتئین از لوبیا سیاه و قدرت گیاهخواری است ، که به هر حال می توانید آن را افزایش دهید. کدو سبز یک افزودنی خیره کننده یا برخی از آن گوجه فرنگی های بهشتی و کامل تابستانی خواهد بود. با شروع دوران جادویی ، زمانی که میوه ها و سبزیجات تابستانی در اوج خود هستند ، سالاد می تواند بهترین دوستان شما برای شام باشد. این روزها وسیله ای برای همه سبزیجات فوق العاده و جایگزینی سریع و شاداب برای غلام اجاق گاز گرم ارائه دهید. امیدوارم ذرت تابستانی مناسبی برای سالاد خود با پاپ شیرین ، پاپ پیدا کنید و از تمام لذتهای این فصل لذت ببرید.

بریم آشپزخونه!

مواد لازم برای سالاد سالم ذرت و لوبیا سیاه در یک کاسه سفید با زمینه سفید

مواد اولیه و جایگزین ها:

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید در کارت دستور در انتهای این پست مشاهده کنید.

  • لوبیا سیاه-می توانید از مخلوط لوبیا یا نخود استفاده کنید ، اما لوبیا سیاه بهترین است.
  • ذرت- تازه یا منجمد کار می کند ، اما هیچ جایگزینی برای ذرت تازه ، فصلی و فوق العاده شیرین وجود ندارد.
  • فلفل قرمز- فلفل دلمه ای ترد چیزی است که در اینجا می خواهید.
  • فلفل هالاپنو- فلفل های دیگر مانند فلفل سرانو به عنوان جایگزین عمل می کنند ، اما همیشه تکه ای از فلفل را بچشید تا ببینید چقدر داغ است. در مرحله بعد ، تصمیم بگیرید که سالاد شما چقدر داغ است.
  • پیاز قرمز شیرین-هر پیاز یا پیاز شیرین این کار را انجام می دهد.
  • گشنیز- هر گونه علف سبز که دوست دارید یا ترکیبی از گیاهان مفید است.
  • آب لیمو- آب لیمو کمی خرج می کند ، اما لیموترش در این سالاد ترجیح داده می شود.

ابزارهایی که استفاده خواهید کرد:

دستورالعمل ها:

دوستان نمیشه راحت تر بود شما به سادگی چند شیء را بریده و همه را با هم می اندازید.

  1. حبوبات را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید
  2. همه سبزیجات و گیاهان را تمیز کرده و خرد کنید
  3. آهک ها را فشار دهید
  4. همه مواد را در ظرف مخلوط کن ترکیب کنید
  5. نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

دستورالعمل های CORN:

  1. اگر از ذرت یخ زده استفاده می کنید: کافی است آن را زیر آب سرد آب کنید ، خوب آبکش کرده و با سایر مواد مزه دار کنید
  2. اگر از ذرت تازه استفاده می کنید: یک قابلمه بزرگ آب روی اجاق بگذارید تا بجوشد ، آن را خوب نمک بزنید! ذرت را پوسته کرده و با انبر آن را در آب جوش غوطه ور کرده و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. از آب خارج کنید ، بگذارید سرد شود (به اندازه کافی سرد باشد) و مغز ذرت را از لپه جدا کرده و داخل سالاد بریزید.

نوع PRO:

این بهترین سالادی است که با ذرت باقی مانده روی لپه درست می شود! فقط مغز ذرت را از لپه جدا کرده و داخل سالاد بریزید!

عکس نزدیک سالاد سالم ذرت و لوبیا سیاه

نکات دستور العمل:

تقویت کننده سالاد ذرت و لوبیا سیاه:

امکانات نامحدود برای ترکیباتی که این سالاد را تکمیل می کند. در اینجا چند ایده وجود دارد:

  • آووکادو بازی کودکان است
  • پنیر شور تازه مانند فتا ، کوتیا یا ریکوتا شور
  • ادویه جات ترشی جات مانند زیره آسیاب شده یا چیپوتل پودر شده
  • آجیل یا دانه ها
  • پاشش روغن زیتون فشرده سرد
  • زیتون
  • هلو یا انبه
  • مرغ کبابی یا میگو

دستورالعمل ذخیره سازی:

سالاد لوبیا سیاه در یخچال چقدر طول می کشد؟

سالاد لوبیا سیاه و ذرت را در ظرفی محکم در یخچال نگهداری کنید. 3-4 روز تازه می ماند.

سوالات متداول:

آیا کنسرو لوبیا سیاه پخته می شود؟

کنسرو لوبیا سیاه کاملاً پخته است ، اما قبل از خوردن باید با آب سرد در آبکش آبکشی شود.

آیا باید لوبیا سیاه را بشویید؟

کنسرو لوبیا سیاه را باید در آبکش ریخته و با آب سرد شستشو دهید. هنگامی که مایع لوبیا شستشو شد ، لوبیا آماده خوردن است.

NUTRITION NERD CORNER

کنسرو لوبیا در مقابل لوبیا خشک

کنسرو لوبیا جایگزین مناسبی برای خیساندن و پختن لوبیای خشک است. آنها منبع فوق العاده ای از فیبر و ویتامین B هستند.

با این حال ، شما می خواهید به دنبال قوطی های آلومینیومی بدون BPA باشید (غذاهای Westbrae Natural و Eden بدون BPA تأیید شده اند). BPA – یا Bisphenol A یک ماده شیمیایی صنعتی است که برای ساختن پلاستیک و رزین استفاده می شود. اغلب داخل قوطی های آلومینیومی را می پوشاند و می تواند به مواد غذایی داخل قوطی ها نفوذ کند. BPA یک اختلال غدد درون ریز و مواد شیمیایی شناخته شده است که من برای اجتناب یا کاهش قرار گرفتن در معرض آن کار می کنم.

در صورت موجود بودن ، لوبیا را در قوطی های شیشه ای یا بسته های تترا به جای قوطی های آلومینیومی انتخاب کنید.

تغییرات غذایی برای این دستور:

این دستور به طور طبیعی فاقد گلوتن ، گیاهی و گیاهی است.

دستور العمل های دیگری که دوست خواهید داشت

سالاد خوشمزه مارچوبه

سالاد نخودچی با حلومی

کرانچ سالاد یونانی

سالاد خیار کره ای تند

سالاد ساده میگو

سالاد سیب زمینی ترشی

سالاد نخود فرنگی بوفالو در شیشه

نمی توانم منتظر بمانم تا این دستور سالاد سالم ذرت و لوبیا سیاه را امتحان کنید! وقتی این کار را کردید ، عکس بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانم عکس شما را به نمایش بگذارم!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، رتبه بندی و نظر خود را در زیر فراموش نکنید. من عاشق شنیدن حرفهایی هستم که دستور العمل های من را درست کردند!

عکس نزدیک سالاد سالم ذرت و لوبیا سیاه

سالاد سالم ذرت و لوبیا سیاه در یک کاسه سفید با یک قاشق چوبی در زمینه سفید

سالاد ذرت و لوبیا سیاه

ابرا پاپا ، MS ، SNC ، LDN

این سالاد زنده ذرت و لوبیا سیاه پایه اصلی سفره تابستانی شما خواهد بود. همراهی فوق العاده برای کباب یا غذاهای دریایی و جادوی خالص هنگام افزودن به تاکو یا بوریتو. فقط 7 ماده اصلی ساده و کمتر از 10 دقیقه برای مخلوط کردن!

دوره سالاد ، غذای جانبی

آشپزخانه آمریکایی

بخش ها 6 بخش ها

کالری 119 کیلوکالری

مواد تشکیل دهنده

  • 1 قدرت لوبیا سیاه ارگانیک تخلیه و آبکشی می شود
  • 2 فنجان ها دانه های ذرت تازه یا یخ زده
  • 1 فلفل قرمز ، خرد شده
  • 1 جالاپنو ، خرد شده
  • 1/4 لیوان پیاز قرمز ، خرد شده
  • 1/2 لیوان گشنیز تازه ، خرد شده
  • 2 قاشق سوپخوری. آب آهک تازه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک

دستورالعمل ها

  • همه مواد را در یک کاسه ترکیب کنید. طعم و ادویه را در صورت لزوم تنظیم کنید (افزودن نمک یا آب لیمو بیشتر)

یادداشت

واریز و مانده:
این سالاد را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید. ذخیره در ظروف محفوظ.

تغذیه

خدمت: 1بخش (6 قسمت در دستور غذا)کالری: 119کیلوکالریکربوهیدرات ها: 24G.پروتئین: 6G.چربی: 1G.چربی های اشباع شده: 1G.چربی های غیر اشباع: 1G.چربی اشباع شده: 1G.سدیم: 535میلی گرمپتاسیم: 365میلی گرمفیبر: 7G.قند: 3G.ویتامین A: 763منویتامین C: 34میلی گرمفوتبال: 32میلی گرماهن: 2میلی گرم

آیا می توانم به شما در برنامه ریزی غذا کمک کنم؟

برای بارگیری برنامه غذایی یک هفته ای رایگان من (عمدتا گیاهان) ، ایمیل خود را در زیر وارد کنید. لیست خرید ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه چیز برای شما وجود دارد



دیدگاهتان را بنویسید