سبزیجات گیاهی آسان بریانی – پیشگیری از RD


این هفته … این ماه …

مشکلات من در مقایسه با بسیاری از آنها در حال حاضر ناچیز است … اما باید بگویم که گذشته های نزدیک ، شادی را از من دور کرده است. در محل کار ، در خانه … هر جا. من در مدت زمان طولانی احساس نکردم که این نیاز به یک روز بدون هیچ چیز ، به ویژه یک تعطیلات ، ندارد. احساس می کنم در آستانه بیماری هستم ، آن دوران پیش از بیماری که می دانید باید فقط 50٪ سرعت زندگی را کاهش دهید تا به حالت اولیه بازگردید.

من چند شب گذشته نخوابیده ام و این خیلی با من متفاوت است. من نصف شب برای خودم ایمیلی نوشتم تا وقتی همه کارهایی که باید روز بعد انجام دهم در ساعت 3 صبح افکارم را غرق کند ، تا روز بعد آنها را فراموش نکنم. زیرا بدون شک فراموش می کنم.

اگر به خودم ایمیل نمی زنم ، گاهی خودم می نویسم. و اگر این کار در مورد کار نیست ، در مورد جشنهای تولد دختران (دوستان شنبه و خانواده در روز یکشنبه) است که نگرانی های مربوط به COVID و ایمنی من را بیش از حد مورد توجه قرار داده و همه چیز را زیر سوال می برند.

من کاملاً مطمئن هستم که در این مورد تنها نیستم. همه این. سال 2020 سخت بود و به نظر می رسد سال 2021 سال گذشته در حال افزایش است.

با این همه استرس ، افزایش قابل توجه ساعات کاری من و هرج و مرج تولد پاییزی ، آشپزی اخیراً کمی غیرقابل پیش بینی بوده است. وبلاگ چطور است – ببخشید! این هفته در آشپزخانه بهتر از هفته گذشته بود و برخلاف زمانهای گذشته که یخچال ما پر از غذای مانده بود ، در واقع می توانید پشت یخچال من را ببینید. از آن متنفرم. منظورم این است که الان وقت غذا خوردن ندارم. من به معنای واقعی کلمه آخرین لقمه ناهار را ساعت 5 بعد از ظهر خوردم.

بنابراین در شبهایی که آشپزی می کنم ، دو برابر می شوم. دوباره پیشنهاد میدم حجم را می خواهم! من این دستور غذا را دوست داشتم زیرا بسیار زیاد است! این پر از سبزیجات است و دارای رنگ طلایی زیبا از زردچوبه است. من آن را با نان سرو کردم و سپس مقداری پروتئین سرگرم کننده برای تغییر اضافه کردم. این غذای منحصر به فرد کمی آماده بود ، اما واقعاً ساده و خوشمزه بود!

مواد تشکیل دهنده

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • پیاز 1 عدد ، خرد شده

  • 3 حبه سیر ، خرد شده

  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل چرخ کرده یا رب زنجبیل

  • 1 گوجه فرنگی ، خرد شده

  • 1/2 فنجان آب

  • 1 فنجان نخود فرنگی یخ زده

  • 2 هویج ، پوست کنده و به صورت سکه خرد شده است

  • 2 عدد سیب زمینی کوچک ، پوست کنده و خرد شده

  • 1 عدد فلفل سبز ، ورقه شده

  • 2 چوب کرفس ، نازک برش خورده

  • 2 فنجان گل گل کلم

  • 1 1/2 قاشق چایخوری نمک

  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز

  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

  • 2 قاشق چایخوری گارم ماسالا

  • 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده

  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده

  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده

  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین

  • 4 فنجان آب سبزیجات کم سدیم

  • 2 فنجان برنج خام باسماتی

دستورالعمل ها

  1. روغن زیتون را در فر بزرگ هلندی روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. وقتی داغ شد ، پیازها را اضافه کرده و بپزید تا نرم شوند ، حدود 3-4 دقیقه.
  2. سیر ، زنجبیل ، گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید. بگذارید بجوشد و حرارت را به متوسط ​​ملایم برسانید و بگذارید تا بخار آب بجوشد ، حدود 5 تا 10 دقیقه.
  3. در همین حال ، سبزیجات باقی مانده را آماده کنید.
  4. به فر هلندی ، نخود فرنگی ، هویج ، سیب زمینی ، فلفل دلمه ای ، کرفس ، گل کلم ، نمک ، کاین ، فلفل سیاه ، گارم ماسالا ، زردچوبه ، زیره و دارچین را اضافه کنید. حرارت را به متوسط ​​متوسط ​​افزایش دهید و خوب مخلوط کنید.
  5. آب سبزیجات را اضافه کنید ، مخلوط کنید و به جوش بیاورید.
  6. برنج را اضافه کرده و مخلوط کنید. فر هلندی را با درب بپوشانید و حرارت را به حداقل برسانید. به مدت 18-20 دقیقه بپزید.
  7. از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه بماند ، درب آن بسته شود ، قبل از اینکه آن را باز کنید و سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

تولید – محصول: 6
بخش ها: 2 فنجان

مقدار در هر وعده:
کالری: 365کاملا چاق: 7.2 گرمکلسترول: 0 میلی گرمسدیم: 856 میلی گرمکربوهیدرات ها: 68.2 گرمفیبر: 4.7 گرمقند: 6.5 گرمپروتئین: 9.8 گرم

گیاهی؟ آیا به دنبال خوردن سبزیجات بیشتر هستید؟ در اینجا چند دستور العمل خوشمزه VEGAN برای شما امتحان شده است!

مراقب باش،

دیدگاهتان را بنویسید