سوپ های سبزیجات مورد علاقه من – Osinga Nutrition


من به شما گوش می دهم: شما برای تهیه غذا سوپ گیاهی می خواستید ، بنابراین آنها را دریافت خواهید کرد! امروز من گزینه های سوپ گیاهی مورد علاقه خود را به اشتراک می گذارم – مناسب برای هوای پاییز!

سوپ ها نباید یک غذای فرعی باشند و همچنین نباید پیچیده باشند! برخی از این سوپ ها دارای پروتئین لوبیا ، نشاسته ، مقداری چربی و مقدار زیادی سبزیجات هستند. این فرمول شما برای یک وعده غذایی متعادل است!

به من بگویید کدام را می خواهید ابتدا امتحان کنید!

سوپ ماکارونی با گوجه فرنگی

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 30 دقایق

  • 1 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 1 ساقه کرفس خرد شده
  • 1 پیاز خرد شده
  • 2 حبه های سیر خرد شده
  • 14 oz گوجه فرنگی خرد شده
  • 6 فنجان ها آب سبزیجات
  • 1.5 لیوان سبزیجات مخلوط یخ زده
  • 1/2 قاشق چایخوری آویشن
  • 1/2 قاشق چایخوری رزماری
  • 1 لیوان ماکارونی خام
  • در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​، روغن را داغ کنید. کرفس ، پیاز و سیر را اضافه کنید ؛ به مدت 5 دقیقه بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید. آبگوشت ، گوجه فرنگی خرد شده با مایع ، سبزیجات مخلوط و ادویه را اضافه کنید. به جوش آوردن

  • حرارت را کم کرده و به مدت 15 دقیقه بجوشانید. ماکارونی را اضافه کرده و 8 تا 10 دقیقه دیگر ، یا تا زمانی که ماکارونی نرم شود ، بپزید.

یک سوپ سبزی خامه ای قابلمه

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 25 دقایق

  • 1 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 4 میخک ها سیر خرد شده
  • 1 متوسط پیاز خرد شده
  • 3 هویج خرد شده
  • 1/2 لیوان ذرت
  • 1 لیوان نخود فرنگی
  • 4 ساقه ها کرفس خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری آویشن
  • 1/2 قاشق چایخوری رزماری
  • 3 قاشق سوپخوری مخمر تغذیه ای
  • 4 فنجان ها آب سبزیجات
  • 1/3 لیوان آرد همه منظوره
  • 1 لیوان شیر بدون لبنیات
  • 1/3 لیوان کره بدون لبنیات
  • 1/2 لیوان لوبیا سفید
  • یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. وقتی داغ شد ، روغن ، پیاز ، هویج ، کرفس و سیر را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پیازها شفاف شوند بپزید. کره را به قابلمه اضافه کنید.

  • وقتی ذوب شدن شروع شد ، آرد را اضافه کرده و با پوشاندن سبزیجات با آرد ورز دهید. این ترکیب روکس غلیظ و چسبناک خواهد بود. آب سبزیجات ، آویشن و رزماری را به آرامی اضافه کرده و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. سوپ را اغلب هم بزنید تا زمانی که سوپ به جوش کمی برسد. با گرم شدن سوپ ، غلیظ شدن سوپ را مشاهده خواهید کرد.

  • نخود ، ذرت ، مخمر تغذیه ای ، لوبیا و شیر را در قابلمه ترکیب کنید. 5-7 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم یا تا زمانی که نخود و ذرت گرم شوند بپزید. سوپ را به کاسه ها تقسیم کرده و سرو کنید

سوپ سیب زمینی شیرین و گل کلم بو داده

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 45 دقایق

  • 2 سیب زمینی های شیرین پوست کنده و خرد شده
  • 1 سر گل کلم فقط گل
  • 2 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • 1 مقدار کمی پیاز سفید خرد شده
  • 4 فنجان ها آب سبزیجات
  • فر را با کاغذ روغنی روی 375 درجه فارنهایت F گرم کنید.

  • سیب زمینی شیرین و گل کلم را با 1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو و زیره مزه دار کنید. به صورت یک لایه روی ورقه های آماده شده پخش کنید. تفت دهید تا سبزیجات در لبه ها شروع به قهوه ای شدن کنند و سیب زمینی های شیرین نرم شوند – حدود 30 دقیقه.

  • باقی مانده روغن آووکادو را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیازها را اضافه کرده و 5-7 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

  • سیب زمینی شیرین پخته ، گل کلم و پیاز را به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید. آب سبزیجات را اضافه کرده و مخلوط کنید.

سوپ سیب زمینی و هویج بو داده

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 30 دقایق

  • 3 سیب زمینی های شیرین پوست کنده و خرد شده
  • 2 هویج خرد شده
  • 3 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
  • 2 پیازها خرد شده
  • 2 میخک ها سیر خرد شده
  • 1/2 لیوان شیر نارگیل
  • 4 لیوان آب سبزیجات
  • فر را روی 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • سبزیجات خرد شده را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و روغن را اضافه کنید. به مدت 25-30 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت تفت دهید.

  • سبزیجات بو داده را در مخلوط کن با 1 لیتر آب سبزیجات اضافه کنید. قبل از سرو با شیر نارگیل بریزید.

سوپ لوبیا سفید با گوجه فرنگی

  • 4 گوجه فرنگی روما ، در یک چهارم
  • 1/2 پیاز قرمز
  • 3 میخک ها سیر خرد شده
  • 1.5 لیوان لوبیا سفید پخته شده
  • 6 فنجان ها آب سبزیجات
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • گوجه فرنگی و پیاز را در یک لایه روی ورقه های پخت آماده شده قرار دهید. با روغن بریزید.

  • به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. سیر را اضافه کنید ؛ تفت دادن را ادامه دهید تا مخلوط نرم شود ، حدود 15 دقیقه دیگر.

  • آبگوشت را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت زیاد بجوشانید. حرارت را کم کرده و روی آن را بپوشانید.

  • در همین حال ، نیمی از مخلوط گوجه فرنگی را به همراه نیمی از لوبیا سفید در مخلوط کن بریزید. روی را بپوشانید و 3 بار مخلوط کنید ، سپس مخلوط کنید تا یکدست شود و در صورت لزوم آبگوشت داغ اضافه کنید. با آبگوشت داخل قابلمه بریزید. این کار را با بقیه مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا سفید تکرار کنید ، سپس در قابلمه را هم بزنید تا یکدست شود.

سوپ پیراشکی لوبیا قرمز و لوبیا سفید بو داده

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 40 دقایق

  • 4 فلفل قرمز بریده شده
  • 2 فنجان ها لوبیا سفید پخته
  • 1 پیاز زرد بریده شده
  • 4 حبه های سیر
  • 3 قاشق سوپخوری مخمر تغذیه ای
  • 1 قاشق چایخوری رزماری
  • 3 لیوان گنوچی
  • 1.5 فنجان ها آب سبزیجات
  • 1 لیوان شیر سبزیجات
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • فلفل ، لوبیا سفید ، پیاز ، سیر و ادویه ها را به یک ورقه پخت اضافه کنید (من از تابه چدنی استفاده کردم). در فر را بدون پوشش بگذارید و به مدت 35-40 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند.

  • در همین حال ، پیراشکی ها را به یک ورقه پخت اضافه کنید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید تا کمی ترد شود.

  • سبزیجات و محتویات لوبیا را به غذاساز یا مخلوط کن منتقل کنید. آب سبزیجات و شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.

  • سوپ را در کاسه ها تقسیم کنید. به هر کاسه مقداری پیراشکی اضافه کنید و از وعده غذایی خود لذت ببرید!

دیدگاهتان را بنویسید