شیرینی آهکی با شکلات سفید


بیسکویت آهکی

آیا به دنبال یک نوع بیسکویت سبک و تابستانی هستید؟ این کوکی های کلیدی آهک IT هستند! با تراشه های شکلات سفید ، مقدار زیادی آب لیمو و پوست آن پوشانده شده است ، آنها همه طعم یک پای لیمو را دارند ، اما به شکل کوکی ها هستند. نوارهای کوکی ممکن است یکی از چیزهای جدید مورد علاقه من برای پخت باشند. من عاشق طرز تهیه آسان آن ها و طعم بی نظیر کوکی ها هستم ، اما بدون استرس در تلاش برای شکل گیری کوکی ها و این که آیا آنها آنطور که من می خواهم پخته می شوند یا نه. اگر شکلات سفید دوست ندارید ، می توانید آن را حذف کنید و از آجیل هایی مانند ماکادامیا یا پکن استفاده کنید.

بیسکویت آهکی

با دستور جدید کوکی های تابستانی خود آشنا شوید! مطمئناً کوکی ها با هر شکل ، اندازه و طعم در تمام طول سال بیش از حد قابل قبول هستند ، اما سبک ، تابستانی و روشن هستند. به لطف طعم و مزه طعم لیمو از آب و طعم آن ، اینها سبک هستند و برای یک میان وعده شیرین ظهر مناسب هستند. هنگامی که برای اولین بار به ایده شیرینی های آهکی فکر کردم ، بدیهی است که به یک کوکی سنتی فکر کردم ، اما پس از چند تلاش ناموفق ، نتوانستم آنها را درست تهیه کنم. من واقعاً می خواستم از کره نارگیل در دستور غذا استفاده کنم ، اما به دلایلی این کار نکرد. به جای تسلیم شدن ، ایده را به یک نوار کوکی تغییر دادم. و من از آنها بسیار خوشحالم!

چرا این کوکی های آهکی را دوست دارید؟

  • بسیار نرم و جویدنی (حتی چند روز بعد!)
  • تهیه آن بسیار آسان است – نیازی به حفاری یا سرد کردن خمیر نیست.
  • با تراشه های شکلات سفید پوشانده شده است
  • حداقل مواد در اینجا.
  • طعم آنها شبیه کوکی است ، اما تهیه آنها راحت تر است.
  • بدون گلوتن برای همه کسانی که به آن نیاز دارند (بدون اینکه کسی بتواند بگوید).
بیسکویت آهکی

مواد تشکیل دهنده

علاوه بر تخم مرغ ، جوش شیرین و نمک ، به مواد زیر نیز احتیاج دارید.

آرد همه منظوره بدون گلوتن: مخلوط آرد همه منظوره بدون گلوتن شخصی من این کارخانه Bob’s Red Mill است. در صورت تمایل می توانید از آرد ساده برای همه موارد استفاده کنید.

روغن نارگیل: به جای کره ، من از روغن نارگیل استفاده می کنم. این همچنین طعم نارگیل بیشتری به کوکی ها می بخشد.

شکر نارگیل: برای شیرینی

آب و پوست لیموترش: شما به آب آهک تازه و پوست یک آهک احتیاج دارید.

چیپس شکلات سفید: برای افزودن طعم و شیرینی جایگزین گزینه های دیگر را ببینید.

کره نارگیل: بعد از آن روی همه شیرینی های اصلی آهک بپاشید.

چطور انجام دادن

مشابه نوارهای کوچک کوکی تخم مرغ من (همچنین GREAT!) ، تهیه این ها بسیار ساده است. تنها چیزی که نیاز دارید یک میکسر ایستاده ، مواد اولیه شما و حدود 10 دقیقه است. اگر میکسر ایستاده ندارید ، با خیال راحت از دستگاه قابل حمل استفاده کنید.

قالب را آماده کرده و فر را از قبل گرم کنید

یک تابه 8 × 8 را با روغن چرب کنید و سپس آن را با کاغذ پخت بپوشانید. این به چسباندن کاغذ پخت کمک می کند. فر را روی 350 درجه گرم کنید.

مواد خشک خود را مخلوط کنید

در یک کاسه متوسط ​​آرد ، جوش شیرین و نمک را بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

مواد خشک در یک کاسه

میکسر سیاره ای را بشکنید

در کاسه همزن روغن نارگیل ، شکر نارگیل را بریزید و همزن را روشن کنید تا مخلوط شود. با روشن شدن دستگاه آب لیمو و تخم مرغ را اضافه کنید.

مخلوط آرد را به آن اضافه کنید

پس از مخلوط شدن ، مخلوط آرد را با دقت بریزید و روی حرارت متوسط ​​هم بزنید تا یکدست شود.

میکسر را خاموش کرده و کاسه را بردارید. پوست آهک را با هم مخلوط کرده و چیپس شکلات را اضافه کنید.

مواد موجود در لیوان

در فر بپزید

در تابه آماده شده قرار دهید و قسمت بالا را با دستان خود تراز کنید.

خمیر بیسکویت در تابه

در فر از قبل گرم شده قرار دهید و 20 تا 24 دقیقه بپزید تا پخته شود و یک خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید. قبل از برداشتن روی قفسه سیمی ، اجازه دهید 25 تا 30 دقیقه در تابه خنک شود. بگذارید 20 دقیقه دیگر خنک شود.

وقتی کوکی ها سرد می شوند ، کره نارگیل را آب کنید.

همه کوکی ها را بپاشید و با چیپس شکلات و پوست آهک بیشتر تزئین کنید.

کره نارگیل که روی آن پاشیده شده است

به صورت مربع برش زده و میل کنید.

شیرینی های کلیدی آهک

پیشنهادات

چگونه این کارها را انجام دهیم بهترین شیرینی های کلیدی آهک تا کنون:

  • بگذارید کوکی ها استراحت کنند. پس از خارج شدن از فر ، اجازه دهید حداقل 30 دقیقه قبل از خارج کردن آنها خنک شوند و آنها را روی قفسه سیمی قرار دهید تا کامل خنک شوند. این به آنها اجازه می دهد تا آشپزی را تمام کرده و مرکز آن سفت شود. وقتی کوکی ها را بیرون می آورید در حالی که هنوز کمی پخته شده اند همیشه طعم بهتری دارند.
  • برای اینکه کلوچه های خود را به صورت مربع برش دهید ، ابتدا بگذارید کاملاً خنک شوند. پس از خنک شدن روی قفسه سیمی ، با چاقوی تیز آنها را به 16 مربع یکنواخت برش دهید. بهتر است چاقو را با آب زیر آب خیس کرده و سپس آب اضافی را قبل از برش تکان دهید.
کلوچه های آهکی کلیدی

جایگزین ها

بدون چیپس شکلات سفید: از مغزهای خرد شده ، آجیل ماکادامیا یا گردو استفاده کنید.

آرد بدون گلوتن: در عوض از آرد همه منظوره معمولی استفاده کنید.

شکر نارگیل: به جای آن از شکر قهوه ای روشن یا شکر قهوه ای ساده استفاده کنید.

روغن نارگیل: از کره معمولی ، به همان مقدار (1/2 فنجان) استفاده کنید.

بدون تخم مرغ: به عنوان جایگزین از تخم کتان استفاده کنید. برای انجام این کار ، 1 قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده را با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید ، مخلوط کنید و بگذارید در حالی که بقیه موارد را آماده می کنید ژله شود. سپس آن را مانند تخم مرغ به خمیر اضافه کنید.

شیرینی های کلیدی آهک

نحوه ذخیره سازی

بعد از اینکه اجازه دادید خنک شوند و آنها را به صورت مربع برش دهید ، می توانید به مدت یک یا دو روز بگذارید در یک محفظه محکم در دمای اتاق استراحت کنند. پس از آن ، (یا حتی زودتر) آنها را به یخچال منتقل کنید. من شخصاً از یخچال لذت می برم ، اما با اکثر شیرینی ها اینطور هستند!

البته می توانید آنها را نیز فریز کنید ، فقط مطمئن شوید که آنها را به صورت لایه ای بین ورقه های کاغذ روغنی قرار داده و سپس آنها را در یک ظرف هوابند نگهداری کنید. پوست اطمینان می دهد که قسمت بالایی دست نخورده باقی می ماند. بگذارید قبل از لذت بردن به دمای اتاق بازگردند.

دستور العمل های کوکی بیشتری را دوست خواهید داشت

اگر این شیرینی های آهکی را درست می کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. با خیال راحت من را در اینستاگرام تگ کنید و / یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست شامل پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من ممکن است کمیسیون کمی بدون هیچ هزینه اضافی برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

کلوچه های آهک

یک بیسکویت سبک و روشن با قطره های شکلات سفید ، نارگیل و طعم لیمو واقعی.

دستورالعمل ها

  1. یک تابه 8 × 8 را با روغن چرب کنید و سپس آن را با کاغذ پخت بپوشانید. این به چسباندن کاغذ روغنی کمک می کند. فر را روی 350 درجه گرم کنید.

  2. در یک کاسه متوسط ​​آرد ، جوش شیرین و نمک را بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  3. در کاسه همزن روغن نارگیل ، شکر نارگیل را بریزید و همزن را روشن کنید تا مخلوط شود. با روشن شدن دستگاه آب لیمو و تخم مرغ را اضافه کنید. پس از مخلوط شدن ، مخلوط آرد را با دقت بریزید و روی حرارت متوسط ​​هم بزنید تا یکدست شود.

  4. میکسر سیاره ای را خاموش کرده و کاسه را بردارید. پوست لیمو را مخلوط کرده و چیپس شکلات سفید را اضافه کنید. در تابه آماده شده قرار دهید و قسمت بالا را با دستان خود تراز کنید.

  5. در فر از قبل گرم شده قرار دهید و 20 تا 24 دقیقه بپزید تا پخته شود و یک خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید. قبل از برداشتن روی قفسه سیمی ، اجازه دهید 25 تا 30 دقیقه در تابه خنک شود. بگذارید 20 دقیقه دیگر خنک شود.

  6. وقتی کوکی ها سرد می شوند ، کره نارگیل را آب کنید.

  7. همه کوکی ها را بپاشید و با چیپس شکلات و پوست آهک بیشتر تزئین کنید. به صورت مربع برش زده و میل کنید.



دیدگاهتان را بنویسید