لوبیا سبز سرخ شده با کره دیژون (گیاهخواری)


به دنبال راهی جدید و خوشمزه برای تهیه لوبیا سبز تفت داده شده هستید؟ لوبیا سبز تازه را با این سس کره گیاهی بسیار ساده گیاهی بپوشید. این دستور العمل آسان لوبیا سبز کمتر از 30 دقیقه طول می کشد. این یک غذای تازه و خوشمزه از سبزیجات است ، هم گیاهی و هم بدون گلوتن.

لوبیا سبز ممکن است مانند سایر سبزیجات سبز مانند کلم بروکلی یا کلم پیچ مورد توجه قرار نگیرد ، اما متخصص تغذیه در من می خواهد به شما یادآوری کند که لوبیا سبز به همان اندازه شایسته قرار گرفتن در بشقاب شام شما است! با داشتن تغذیه زیاد و بدون تلاش زیاد ، می توانند علاوه بر هر وعده غذایی طعم دهنده – و جدی – باشند.

در خانه من لوبیا سبز را به دو صورت سرو می کردند: یا خورشتی یا به سادگی بدون جنجال زیاد. بنابراین آنها کاملاً مورد علاقه من نبودند … اما اکنون من نمی توانم به اندازه کافی از آنها استفاده کنم! ترفند این است که با پرتاب کردن لوبیا سبز طعم بیشتری بدست آورید تا نرم و ترد شود و مقدار زیادی سیر و یکی از مواد اولیه مورد علاقه من: خردل دیژون اضافه کنید.

(به مایو نگو چون حسود شده بود ، اما من ممکن است خود دیژون را دوست داشته باشم!)

طرز تهیه لوبیا سبز تازه

لوبیا سبز تازه ، که با نام لوبیا رشته ای یا لوبیا رشته ای نیز شناخته می شود ، واقعاً ساده است. در فروشگاه ، به دنبال رنگ سبز عمیق بدون قهوه ای شدن زیاد باشید ، سپس آنها را به خانه ببرید و این 3 مرحله را دنبال کنید:

  • آنها را زیر آب سرد در آبکش آبکشی کنید
  • انتهای آن را با استفاده از چاقوی آشپزخانه برش دهید یا با انگشتان خود آنها را بشکنید. اکثر لوبیا سبز دیگر رشته ای در امتداد درز ندارند ، اما در صورت وجود ، شکستن یک سر به شما کمک می کند که رشته را ببندید.
  • می توانید آنها را به طور کامل رها کرده یا به طول دلخواه برش دهید.
  • سپس ، می توانید آنها را در یک قابلمه آب جوش به مدت چند دقیقه سفید کنید ، آنها را در تابه ای که با مقداری آووکادو پوشانده بود به مدت حدود 10 دقیقه در 425 تفت دهید ، یا آنها را سرخ کنید ، مانند دستور زیر!
مواد تشکیل دهنده لوبیا سبز

آنچه شما برای تهیه این لوبیا سبز سرخ شده با کره دیژون به آن نیاز دارید

برای تهیه این لوبیا سبز تازه و خوش طعم ، فقط به 7 ماده اصلی ، به علاوه نمک و فلفل احتیاج دارید!

  • لوبیا سبز تازه
  • سیر
  • روغن زیتون فوق بکر یا روغن آووکادو
  • گردو
  • خردل دیژون
  • کره گیاهی (من میوکو یا کره آلی ذوب شده را دوست دارم)
  • لیمو

مزایای تغذیه ای لوبیا سبز

لوبیا سبز ممکن است مورد توجه بسیاری از مواد مغذی قرار نگیرد ، اما از نظر تغذیه چیزهای زیادی برای ارائه دارد.

ایده های بیشتر برای غذاهای جانبی سبزیجات عالی

لوبیای دیژون تازه پخته شده

دستور چاپ
دستور پین

لوبیا سبز سرخ شده با کره دیژون (گیاهخواری)

آیا به دنبال راهی آسان برای تهیه لوبیا سبز تازه هستید تا فوق العاده خوش طعم باشد؟ این لوبیا سبز که با یک سس کره گیاهی ساده گیاهی سرخ شده است ، مطمئناً غذای جانبی سبزیجات مورد علاقه شما خواهد بود.

زمان آماده سازی15 دقایق

زمان پختن15 دقایق

کل زمان30 دقایق

آشپزخانه: آمریکایی

رژیم غذایی: فاقد گلوتن ، گیاهی ، گیاهی

کلمه کلیدی: دیژون ، لوبیا سبز ، گردو

ترجیح رژیم غذایی: بدون لبنیات ، بدون گلوتن ، گیاهخوار ، گیاهخوار

بخش ها: 6

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

مواد تشکیل دهنده

  • 1 ½ پوند لوبیا سبز کوتاه شده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون فوق بکر یا روغن آووکادو
  • 2 میخک ها سیر خرد شده
  • 2 قاشق خردل دیژون
  • 2 قاشق کره گیاهی (من میوکو یا کره آلی ذوب شده را دوست دارم) دمای اتاق
  • 2 قاشق اب
  • ؟ قاشق چایخوری نمک بیشتر برای طعم دادن
  • فلفل تازه آسیاب شده
  • آب لیمو
  • ½ لیوان گردو

دستورالعمل ها

  • گردوها را در یک ماهیتابه بزرگ و خشک روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا معطر شوند و شروع به نان تست کنند ، 2-3 دقیقه. کنار بگذارید تا خنک شود و سپس درشت خرد کنید.

  • در یک کاسه کوچک ، دیژون را با کره نرم شده و نمک مخلوط کنید ، سپس آب را مخلوط کنید. اشکالی ندارد اگر در حال حاضر شبیه سس نباشد ، به تابه می پیوندد.

  • در همان تابه بزرگ ، روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. لوبیا سبز را اضافه کرده و تفت دهید تا سبز و نرم شود ، حدود 5-7 دقیقه. اگر لوبیا سبز ضخیم است ، برخلاف لوبیا سبز نازک ، ظرف را در 3-4 دقیقه اول با درب بپوشانید تا به بخار پز کمک کند.

  • حرارت را به کم متوسط ​​برسانید ، سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه به طور مداوم هم بزنید. سس کره دیژون را اضافه کرده و حرارت دهید تا سس حباب دار و خامه ای شود ، حدود 1-2 دقیقه. برای طعم دادن ، نمک و فلفل و کمی لیمو تازه میل کنید.

  • برای سرو ، لوبیاها را روی یک بشقاب سرو قرار دهید و گردوی خرد شده را روی آن بپاشید.

یادداشت

غذاهای باقیمانده 1-2 روز در یخچال نگهداری می شوند و بسیار سرد هستند ، به صورت سالاد بریده می شوند یا برای مدت کوتاهی روی حرارت متوسط ​​با چند قاشق غذا گرم می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید