نان گیلاس و نارگیل – عنصر جامع


نان گیلاس و نارگیل

نان نارگیل و گیلاس شیرین برای صبحانه؟ چرا روی زمین نیست؟

این نان فاقد گلوتن ، لبنی و گیاهی است و دارای خواص پپیتا ، سیب و آلبالو است. توصیه می کنم آن را تکه تکه کرده و با روغن نارگیل در بالا (yuuuum) برشته کنید.

نکته: دو نان بپزید ، یک عدد را فریز کنید و بعد از ظهرها که نیاز به شیرینی با فنجان بعد از ظهر دارید ، آن را برش دهید. البته گرم دیگر را بخورید.

GF / DF / VEGAN
(برای 10 برش)

مواد تشکیل دهنده:

1 فنجان آرد خودکار GF
1 فنجان شیر بادام
3 قاشق چایخوری شکر نارگیل
1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
1 فنجان پپیتا
1 سیب بزرگ ، رنده شده
¼ فنجان نارگیل (خشک شده)
½ فنجان گیلاس (یخ زده یا تازه ، خرد شده)

روش:

فر 180 *

یک قالب نان به ابعاد 23 cm 23 سانتی متر را با کاغذ پخت بچینید.

در یک کاسه ، همه مواد را (به غیر از گیلاس) مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید. گیلاس را به آرامی در مخلوط قرار دهید. مخلوط را در قالب بریزید و 40 دقیقه بپزید تا سطح آن قهوه ای طلایی شود.

قبل از برش دادن اجازه دهید کمی سرد شود. گرم یا سرد از آن لذت ببرید.

برای کمی خوشمزه تر شدن چای بعد از ظهر ، این مربع های نارنجی کنجد یا حتی این صبحانه های خرد شده با گیلاس را امتحان کنید. اما اگر ترجیح می دهید شیرین کننده عصرانه خود را بنوشید ، اسموتی موز بادام زمینی چطور؟



دیدگاهتان را بنویسید