کاری تایلندی قرمز گیاهی با توفو


به دنبال یک غذای دلچسب هستید که ساعت ها در آشپزخانه وقت نبرد؟ این غذای گیاهی گیاهی که در داخل گرم می شود همه نیازها را برآورده می کند – سالم ، خوشمزه و آماده در 20 دقیقه یا کمتر. اگر گوشت خوار هستید با سبزیجات مورد علاقه خود خلاقیت ایجاد کنید یا مرغ اضافه کنید. در هر صورت ، این وعده غذایی سریع و راحت مطمئناً در ماه های سردتر به یک شام اصلی تبدیل می شود.

آماده در: 20 دقیقه یا کمتر • انجام دادن 4 وعده

1 پنج ماده اولیه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا ماریناد توفو درست شود. توفو خرد شده را به کاسه با ماریناد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا مطمئن شوید که توفو خوب پوشیده شده است. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به یخچال منتقل کنید.

2 در یک قابلمه بزرگ ، پیاز ، سیر و زنجبیل را در 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

3 فلفل دلمه ای و کدو سبز را اضافه کرده و 5-7 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات پخته شوند اما نرم شوند.

4 شیر نارگیل ، آب لیمو ، رب کاری ، نمک ، فلفل و لیموترش را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​به مدت 5 دقیقه بپزید.

5 در همین حال ، برنج را طبق دستورالعمل بسته آماده کنید.

6 توفو را از یخچال خارج کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل را در یک ماهیتابه روی حرارت زیاد گرم کنید. وقتی تابه خیلی داغ شد ، توفو را اضافه کنید و 3-5 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای و ترد شود. توفو را مرتب هم بزنید تا مطمئن شوید همه طرف ها ترد هستند.

7 در صورت افزودن ساقه های لیموترش را از قابلمه بردارید.

8 روی برنج سرو کنید و با مواد رویی آن را تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید