کاسه غلات را با وینایگرت نارنجی و نارنجی برداشت کنید – کلی جونز تغذیه


به Recipe Print Recipe بروید

کاسه های گیاهی بدون توجه به زمان سال ، چندین بار در هفته بخشی از رژیم غذایی من هستند. اما با نزدیک شدن به پاییز ، بسیاری از مواد فصلی برای تقویت طعم و بافت موجود است! این کاسه غلات برداشت شده با محصولات خوشمزه پاییزی مانند کدو سبز و جوانه بروکسل تهیه شده و با یک پرتقال تند و نارنگی و کرن بری یک وعده غذایی متعادل گیاهی است.

مزایای الگوهای غذایی گیاهی

غذاهای گیاهی نه تنها جذاب و خوشمزه هستند. آنها همچنین دارای مزایای ضد التهابی هستند که برای ورزشکاران ، به ویژه کسانی که درد مفاصل دارند یا بهبودی آنها کند است ، بسیار مفید است. در حالی که از رژیم غذایی بسیار گیاهی ، که شامل تخم مرغ و ماهی است پیروی می کنم ، متوجه می شوم که رژیم غذایی برای همه وجود ندارد و گنجاندن محصولات حیوانی در رژیم غذایی افراد دیگر یک انتخاب شخصی است. شما باید آنچه را که برای بدن شما مفید است بخورید. با این وجود ، تحقیقات نشان می دهد همه می توانید از وعده های غذایی گیاهی بیشتری استفاده کنید زیرا میوه ها ، سبزیجات ، حبوبات ، غلات کامل ، آجیل و دانه ها باعث افزایش طول عمر می شوند.

محصولات گیاهی ، در شکل طبیعی خود ، حاوی بسیاری از مواد مغذی مفید هستند ، اما توجه زیادی به انواع مختلف آنتی اکسیدان ها و فیبر آنها می شود! فیبر غذایی گیاهی ، به ویژه فیبر محلول ، توسط باکتری های خوب روده تخمیر می شود و محصولات جانبی آن فواید زیادی برای سلامتی ایجاد می کند. محققان ارتباطات زیادی را بین سلامت روده و ایمنی بدن ، بلکه سلامت روده و سلامت روانی نیز یافته اند. بین آن و بهبود کنترل قند خون از طریق فیبر ، گیاهان می توانند به کاهش سطح استرس و اضطراب بالقوه کمک کنند. بنابراین این کاسه غلات خوشمزه را تهیه کنید و این هفته چند گیاه اضافی به زندگی خود اضافه کنید!

آماده سازی غذا در کاسه غلات

همانطور که گفته شد ، من عاشق یک کاسه خوب گیاهی هستم. با این حال ، من معمولاً تمام هفته با آن رانندگی می کنم. بخش مهمی از تهیه غذای هفتگی برای من و تیم ، پختن چند دانه کامل ، تهیه برخی پروتئین های گیاهی مانند عدس ، لوبیا یا توفو و سرخ کردن مقدار زیادی سبزیجات است. تمام هفته من آنچه را که آماده کرده ایم مخلوط می کنم ، ادویه ، آجیل یا آووکادو را برای چربی های سالم اضافه می کنم و غذا آماده است!

همین کار را می توانید با این کاسه غلات برداشت کنید ، به شرطی که از قبل برنامه ریزی کنید که چه موادی را آماده کنید. فقط بروکسل ، کدو ، هویج و پیاز را بو داده و یک سری توت گندم (یا غلات مورد علاقه خود) را از قبل بپزید. همچنین می توانید پانسمان را از قبل تهیه کنید تا بتوانید در طول هفته در کمترین زمان وعده های غذایی راحتی را با هم بخورید.

کاسه گندم برداشت شده وگان

آیا به دنبال کاسه های غلات گیاهی بیشتری برای آماده سازی هستید؟ یکی از این موارد را امتحان کنید:

کاسه پاور کینوا تک نفره

کاسه برای انرژی برداشت پاییز

کاسه غلات با عدس و پستو

توفو کاسه ای قدرتمند با سس بادام هندی تند

ترکیبات کاسه گندم برداشت شده

من تصمیم گرفتم طعم های فصلی و رنگ های پاییزی را در این کاسه واقعا برجسته کنم. من از خردل ، مورد علاقه من و سس کرنبری خانگی خود برای تهیه یک وینایگرت پرتقال و کرنبری استفاده کردم. من به سادگی روغن بادام ، چند قاشق غذاخوری آب پرتقال ، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و کمی پودر سیر اضافه کردم. این پانسمان شیرین و تند راهی عالی برای استفاده از سس زغال اخته باقی مانده حتی پس از روز شکرگزاری خواهد بود.

گروه بندی شده با لوبیای آزوکی غنی از پروتئین و انواع توت های گندم ، و همچنین کدو تنبل سرخ شده ، جوانه بروکسل ، پیاز و دانه کدو تنبل ، پاییز را در یک کاسه همین جا داریم!

کاسه گندم برداشت شده با وینایگرت نارنجی و کرن بری

کاسه غلات را با وینایگرت نارنج و نارنج برداشت کنید

این کاسه غلات برداشت یک غذای ساده و گیاهی است که سرشار از پروتئین و فیبر است و روی آن یک وانیگرت پرتقال تند و کرن بری قرار دارد.

دوره در اصلی

آشپزخانه آمریکایی

وینایگرت نارنجی و زغال اخته

  • 1/3 فنجان پر سس کرنبری
  • 2 قاشق سوپخوری آب پرتقال
  • 1 قاشق سوپخوری روغن بادام
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر

کاسه برای غلات

  • 6 فنجان ها خردل ، خرد شده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن برای سرخ کردن سبزیجات
  • 1 مقدار کمی کدو حلوایی ظریف طول را از وسط نصف کرده و بذر می زنند
  • 2 فنجان ها جوانه بروکسل تازه یک چهارم
  • 2 پیاز قرمز کوچک و متوسط خرد شده
  • 4 هویج متوسط
  • 2 فنجان ها لوبیا آزوکی پخته شده از شیر خشک یا کم سدیم
  • 1 1/3 فنجان ها انواع توت های گندم پخته شده (می تواند زیر نگارش یا کاموت باشد)
  • 4 قاشق سوپخوری ناگت ها

وینایگرت نارنجی و زغال اخته

کاسه برای غلات

  • فر را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

  • خمیر کدو تنبل را روی یک ورقه پخت چرب شده با روغن پخت قرار دهید.

  • هویج ها را به آرامی با روغن بریزید و روی یک تابه کامل تفت دهید یا در صورت تمایل ، آنها را برش دهید.

  • کلم بروکسل و پیاز خرد شده را در 1/2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و در صورت تمایل فلفل و نمک اضافه کنید. در یک تابه شیشه ای قرار دهید.

  • کدو و هویج را به مدت 25-30 دقیقه بپزید ، تا زمانی که چنگال به راحتی از پوست و گوشت کدو عبور کند.

  • بسته به قوام دلخواه ، جوانه بروکسل و پیاز را به مدت 30-45 دقیقه بپزید.

  • در حین پخت سبزیجات ، خردل را خرد کنید.

  • وقتی سبزیجات آماده شدند ، همه مواد را به جز پپیتا را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • به چهار کاسه تقسیم کنید یا در ظروف پیرکس بسته بندی کنید.

  • روی هر کدام را با 1 قاشق غذاخوری پپیتا تزئین کنید.

کلمه کلیدی کاسه برداشت غلات ، کاسه گیاهی

صرفه جویی

دیدگاهتان را بنویسید