کاسه فلافل نخود بو داده – امی لونگارد



کاسه فلافل نخود بو داده

عملکرد 4 – 6 وعده

مواد تشکیل دهنده:

اجزای سالاد:
فلافل نخود سرخ شده (دستور زیر را ببینید)
1 – 2 فنجان غلات دلخواه ، پخته شده
4-6 فنجان سبزیجات برگ مخلوط
1 خیار ، خرد شده
1 لیتر گوجه فرنگی گیلاس ، از وسط نصف کنید
چغندر ترشی ، ترشی یا سایر سبزیجات ترشی یا تخمیر شده ، برای تزئین
نعناع یا جعفری خرد شده ، برای تزئین
کنجد یا قلب کنفی ، برای تزئین

پانسمان تاهینی:
1/3 فنجان تاهینی
آب نصف لیمو
1-2 حبه سیر خرد شده
1/4 فنجان آب یا بیشتر
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/4 قاشق چایخوری نمک
یه ذره کاین

موارد مصرف:

برای تهیه سس تاهینی: یا همه مواد را در مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود یا همه مواد را به شدت در یک کاسه یا فنجان همزن بزنید. آب بیشتری اضافه کنید تا پانسمان نرم تر شود. به آن طعم دهید و در صورت نیاز نمک بزنید. به یک ظرف بریزید و در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

برای جمع آوری سالاد: ابتدا با اضافه کردن 1/4 فنجان غلات دلخواه و 1/4 فنجان نخود بو داده فلافل به یک کاسه بزرگ سوپ (این مواد را می توان گرم یا سرد مصرف کرد) اضافه کنید. سپس حدود 1 فنجان سبزیجات برگ سبز و یک مشت خیار و گوجه فرنگی اضافه کنید. قسمت وسیعی از سس را روی آن بریزید و به میزان دلخواه چغندر ترشی و جعفری را روی کاسه خود تزئین کنید. روی آن را با یک دانه کنجد بپاشید.

****

فلافل نخود سرخ شده

مواد تشکیل دهنده:

2 قوطی (14 اونس / 400 میلی لیتر) نخود یا 3 فنجان نخود پخته شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب نصف لیمو
1/2 فنجان پیاز قرمز ، خرد شده
3 حبه سیر ، خرد شده
1 1/2 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری گشنیز
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
یه ذره کاین

موارد مصرف:

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورق پخت را با کاغذ روغنی یا یک لایه سیلیکونی بپوشانید. اگر از نخود کنسروی استفاده می کنید ، آنها را بشویید و آبکش کنید.

نخود ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پیاز ، سیر ، زیره ، گشنیز ، نمک ، فلفل و فلفل دلمه ای را به یک کاسه متوسط ​​تا بزرگ اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که همه نخودها به طور یکدست پوشیده شوند.

نخودها را به سینی آماده شده منتقل کرده و آنها را به صورت یکنواخت پهن کنید.

به مدت 35-40 دقیقه بپزید ، یک بار به نصف هم بزنید. بسته به میزان خشک و ترد بودن نخودها ممکن است نیاز به پخت طولانی تری داشته باشد. این بستگی به ترجیحات شخصی و گرمای فر شما دارد. به طور کلی 40 دقیقه کافی است ، اما من آنها را بیشتر برشته کردم تا یک تردید خوب داشته باشم!

این نخودها را به عنوان بخشی از کاسه فلافل یا به تنهایی به عنوان میان وعده میل کنید. آنها را در ظرف دربسته تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

اگر از دستورالعملی که در بالا به اشتراک گذاشتم خوشتان آمد ، حتماً برنامه دستیابی به موفقیتهای گیاهی من را مطالعه کنید ، که یک دوره تصادفی در زمینه سلامت ، تغذیه و برنامه ریزی غذای گیاهی است. برای اطلاع از جزئیات برنامه اینجا کلیک کنیدبه شما همچنین می توانید به جامعه انقلابی مبتنی بر گیاهان در فیس بوک جایی که من دستورالعمل ها ، الهام و اطلاعات مربوط به تغذیه گیاهی را به اشتراک می گذارم.



دیدگاهتان را بنویسید