کواس چغندر و مقوی کلم: کدام ، کی؟


به نظر می رسد که ساده ترین چیزها اغلب قوی ترین هستند. تونیک ها ، نوشیدنی هایی که به “تقویت بدن” یا سیستم های خاص بدن در طول زمان کمک می کنند ، یک مثال عالی هستند. ساده و با ترکیبات متواضع مانند چغندر و کلم پیچ ، می توانند قدرت تغذیه ای باشند.

کواس چغندر و مقوی کلم هر دو در رژیم غذایی سندرم روده و سندرم روانی (GAPS) استفاده می شوند ، اما هر کسی از نوشیدن روزانه آن سود می برد. در این مقاله دلیل آن را توضیح می دهم و چند دستور العمل به شما ارائه می دهم. امیدوارم از شما الهام گرفته شود تا آنها را برای خود و عزیزانتان بسازید. اگر هرگز لاکتوفرمانتاسیون را امتحان نکرده اید ، این یک مکان عالی برای شروع است!

هر دو کواس چغندر و مقوی کلم ، لاکتوفرمانته می شوند. در واقع، کواس به معنی “نوشیدنی تخمیر شده” ، معمولاً از روسیه. از آنجا که هر دو لاکتوفرمانته شده اند ، سرشار از ویتامین C هستند (بنابراین می توانید از شر اسید اسکوربیک که مصرف کرده اید خلاص شوید) و برخی از ویتامین های گروه B. آنها همچنین سرشار از آنزیم های زنده و اسید لاکتیک آرام کننده روده هستند ، که مملو از باکتری های مفید یا لاکتو باسیل است. به کتاب من نگاه کنید تکنیک های پخت کامل برای رژیم GAPS برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فواید بیشمار لاکتوفرمانتیشن.

در جهان غذا به خوبی شناخته شده است که چغندر فوق العاده شفابخش است. رنگ قرمز چغندر سرنخ عمل آنها را ارائه می دهد. چغندر به عنوان پاک کننده خون یا تصفیه کننده خون شناخته می شود. این ویژگی منحصر به فرد است که کواس چغندر را برای کبد بسیار مفید می کند. اگرچه می توانید کواس چغندر را در هر زمان از روز بنوشید ، اما پیشنهاد می کنم آن را با معده خالی ، هنگام بیدار شدن و / یا قبل از خواب بنوشید تا از قدرت پاک کنندگی منحصر به فرد چغندر نهایت استفاده را ببرید.

چغندر به صورت درمانی در طب عامیانه برای کمک به رفع موارد کم خونی ، سرطان خون و حتی سرطان استفاده می شود. چغندر به دلیل اثر ادرارآور ، می تواند به آرتروز و مشکلات مفصلی کمک کند و به تنظیم فشار خون کمک می کند. من مشتریانی داشتم که سابقه سنگ کلیه داشتند و پس از نوشیدن منظم دو تا سه اونس کواس چغندر در روز ، آنها گزارش کردند که دیگر آنها را ندارند. چغندر همچنین سرشار از آمینو اسیدهای بتائین و گلوتامین است. بتائین به عملکرد کبد ، سم زدایی ، سلامت قلب و عروق و موارد دیگر کمک می کند. گلوتامین از جمله موارد دیگر در عملکرد سیستم ایمنی روده است. خوردن چغندر به وضوح مفید است ، بنابراین چغندر خود را بخورید! و همچنین کمی تخمیر ، زیرا عمل تخمیر همه خوبی های آنها را تقویت می کند و در عین حال آنها را هضم تر می کند.

تقویت کننده کلم موهبت خود را دارد: هدیه تحریک گوارش. از قدیم شناخته شده است که به مشکلات گوارشی و ناراحتی های معده کمک می کند. مصرف کلم از هر نوع: فقط چند لقمه کلم خام قبل از غذا ، آب کلم خام ، کلم تخمیر شده (کلم ترش یا کیمچی) و آب تخم مرغ کلم همگی مفید هستند. من پیشنهاد می کنم قبل از غذا مقداری کلم کلم بنوشید و شاهد بهبود هضم غذا باشید. این فوق العاده ارزان و ساخت آن آسان است. پاداش اضافه شده: بسیاری از مردم نمی دانند که کلم فروتن سرشار از ویتامین C است. تخمیر لاکتو کلم آن را حتی بهتر می کند!

برای تهیه کواس چغندر و مقوی کلم ، ابتدا باید آب پنیر تهیه کنید. من دستور تهیه آب پنیر سریع را در زیر آورده ام. با این حال ، اگر ترجیح می دهید از آب پنیر به عنوان پیش غذا استفاده نکنید ، می توانید از یک پیش غذای گیاهی از Cultures for Health استفاده کنید. همچنین می توانید آب پنیر یا پیش غذا را به طور کامل کنار بگذارید ، که منجر به تونیک با طعم کمی شورتر می شود.

همچنین ، به یاد داشته باشید که کواس چغندر و مقوی کلم “مقوی” هستند نه نوشیدنی. کمی خیلی دور خواهد شد دو یا سه اونس یا بیشتر در روز کافی است.

یک لیتر ماست تجاری حدود 2 فنجان آب پنیر و 1 فنجان ماست “پنیر” تولید می کند. ماست خانگی حتی بیشتر آب پنیر تولید می کند ، زیرا مایع تر است. آب پنیر و پنیر را در شیشه های شیشه ای در یخچال نگهداری کنید. آب پنیر در یخچال تا شش ماه دوام می آورد. اگر ماست یا کفیر محکم نگهداری شوند ، چند هفته دوام می آورند.

مواد تشکیل دهنده
1 لیتر ماست یا کفیر ارگانیک با کیفیت خوب (گاو ، گوسفند یا بز) بدون مواد پرکننده (ترجیحاً تغذیه شده با چمن و خانگی)

تجهیزات خاص:
1 عدد صافی مشبک (ترجیحا مخروطی شکل)
چندین لایه پارچه پنیر ، یا یک حوله چای ، یک فیلتر قهوه ، یک دستمال کتانی یا یک کیسه شیر آجیل
2 فنجان متر مایع یا کاسه برای قرار دادن فیلتر

دستورالعمل ها

  1. صافی را در اندازه مایع قرار دهید. با 4 لایه گاز یا حوله چای ، فیلتر قهوه یا دستمال کتانی خط بکشید. متناوبا ، اگر از یک کیسه شیر آجیل استفاده می کنید ، آن را روی یک کاسه قرار دهید تا صاف شود.
  2. ماست یا کفیر را در کیسه آبکش یا شیر خشک قرار دهید. آب پنیر داخل لیوان اندازه گیری مایع می ریزد و ماست یا پنیر کفیر باقی مانده در آبکش یا کیسه باقی می ماند.
  3. به مدت 12 تا 36 ساعت روی پیشخوان بگذارید تا فیلتر شود. (هرچه مدت بیشتری قطره شود ، پنیر سخت تر است.)

برای تصفیه خون و حمایت از کبد ، توصیه می کنم کواس چغندر را با معده خالی ، صبح و عصر بنوشید. در صورت تمایل می توانید آن را با آب رقیق کنید. 2 ربع می کند.

مواد تشکیل دهنده
1 چغندر متوسط ​​ارگانیک ، برش خورده (رنده نکنید)
1 قاشق غذاخوری نمک دریایی با مواد معدنی بالا
5 حبه سیر ارگانیک ، پوست کنده (اختیاری)
1 فنجان آب پنیر (دستور بالا)
1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده (اختیاری)
آب خالص و بدون کلر (ترجیحا چشمه ای یا فیلتر شده)

تجهیزات خاص:
شیشه دهانه عریض 2 لیتری با درب 2 تکه (یا قفل هوا)

دستورالعمل ها

  1. مواد را داخل شیشه بریزید. فقط تا “شانه” ظرف را با آب پر کنید. درپوش را محکم پیچ کنید.
  2. اجازه دهید روی پیشخوان در دمای اتاق (68-72 درجه فارنهایت) به مدت 2-5 روز دم بکشد تا درب آن محکم شود و دیگر نتوانید آن را با انگشتان خود فشار دهید. در یخچال بگذارید.
  3. هر بار که مقداری نوشیدنی بریزید ، کواس چغندر را با آب پر کنید. وقتی چغندر رنگ پریده شد ، از نو شروع کنید.

هیچ گزینه ای برای آب پنیر وجود ندارد: آب پنیر را حذف کرده و یک قاشق غذاخوری نمک اضافی (در کل 2 قاشق غذاخوری نمک) اضافه کنید.

تقویت کننده کلم ، مانند همه فرهنگ های کلم ، به ویژه برای افزایش اسید معده مفید است ، بنابراین بهتر است آن را قبل از غذا بنوشید. با تشکر از سالی فالون و مری اینیگ برای دستور العمل اصلی آنها در سنت های مغذیبه این دستور برای GAPS اقتباس شده است. 2 ربع می کند.

مواد تشکیل دهنده
کلم سبز ارگانیک
1 قاشق غذاخوری نمک دریایی با مواد معدنی بالا
فنجان آب پنیر
آب خالص و بدون کلر (ترجیحا چشمه ای یا فیلتر شده)

تجهیزات خاص:
شیشه دو دهانه پهن با درب 2 تکه (یا قفل هوا)

دستورالعمل ها

  1. کلم را با چاقوی فولادی ضد زنگ ریز خرد کنید. در یک کاسه فولاد ضد زنگ قرار دهید.
  2. با چکش گوشتی یا چکش چوبی به مدت کوتاهی ضربه بزنید تا برگها آب خود را آزاد کرده و سبز روشن شوند. روش دیگر ، چند دقیقه با دستان تمیز ماساژ دهید.
  3. همه مواد را داخل شیشه بریزید. تا شانه شیشه را با آب پر کنید و بین تونیک و درب آن حدود 2 اینچ فاصله بگذارید.
  4. روی آن را محکم بپوشانید و 2-3 روز در دمای اتاق (68-72 درجه فارنهایت) بگذارید تا درب آن محکم شود و دیگر نتوانید آن را با انگشتان خود فشار دهید. در یخچال بگذارید.

بدون گزینه نمک: نمک را حذف کرده و یک چهارم فنجان دیگر آب پنیر را اضافه کنید.

بدون نمک ، بدون گزینه آب پنیر: نمک و آب پنیر را با یک پیش غذای سبزیجات که طبق دستورالعمل استفاده شده جایگزین کنید. برای پیش غذاهای سبزیجات بدون لبنیات ، به فرهنگ برای سلامتی مراجعه کنید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد آب پنیر ، ماست و کفیر و طرز تهیه آنها ، به بخش پرورش محصولات لبنی در کتاب من مراجعه کنید. تکنیک های پخت کامل برای رژیم GAPSبه همچنین اطلاعات و تکنیک های زیادی برای لاکتوفرمانتاسیون خواهید یافت.

تصویر اصلی از iStock / Deagreez. تصاویر مونیکا کورادو را ارسال کنید.

مونیکا کورادو ، MA ، CNC ، CGP ، یک سرآشپز آموزش دهنده ، مشاور تغذیه معتبر و متخصص گواهی GAPS است که علاقه زیادی به روشن کردن ارتباط بین غذا و سلامتی دارد. او یک معلم ، سخنران ، مشاور و نویسنده پویا است که زندگی می کند تا ابزارها ، دانش و الهام خود را برای طبخ غذاهای سنتی و مغذی به اشتراک بگذارد. مونیکا بیش از 13 سال است که غذا را به عنوان دارو آموزش می دهد ، پس از 18 سال تهیه و تهیه غذای پایدار ، طراحی و مدیریت منوها. او عضو هیئت افتخار بنیاد Weston A. Price است و سرآشپز اجرایی GAPS در تیم آموزشی GAPS به همراه دکتر ناتاشا کمپبل مک براید است. مونیکا برنامه تربیت معلم آشپزی خود را در سال 2012 آغاز کرد و فارغ التحصیلانی در ایالات متحده ، هنگ کنگ ، کانادا و مکزیک دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مونیکا ، کتاب ها ، نمودارها و برنامه آموزش معلم غذای سنتی ، یا تعیین وقت مشاوره ، یا رزرو وی برای سخنرانی در مراسم خود ، به Simply Being Well مراجعه کنید.

محصولات مونیکا کورادو

مطالب مرتبط

غذاهای تخمیر شده | شکاف



دیدگاهتان را بنویسید