گازپاچو گوجه فرنگی کربن دار | آشپزخانه ابرا


تفسیری دوباره از دستور العمل کلاسیک سوپ گازپاچو سرد. گوجه فرنگی های سوخته و دودی ، فلفل ، پیاز و سیر با هم مخلوط شده و با کروتون ترد و سبزیجات تازه سبز روشن سرو می شود. یک دستور العمل آسان و سالم برای لذت بردن در یک روز گرم تابستان.

اگر عاشق دستور العمل های گوجه فرنگی هستید ، این سالاد گوجه فرنگی حیرلو و خورش گوجه فرنگی کینوا را بررسی کنید.

2 کاسه گازپاچو سوخته سالم در زمینه سفید

خوب ، برای اولین بار در زندگی ام می توانم این کلمات را بنویسم … من محصول گوجه فرنگی دارم!

قبل از حرکت به مزرعه جدید ما ، صاحب قبلی 4 بوته بزرگ گوجه فرنگی برای ما کاشت و اندازه آن رسید!

سبد بزرگ گوجه فرنگی روی چمن سبز - گارد گازپاچو سالم

از بین همه دستور العمل های گوجه فرنگی که من در انتظار رسیدن گوجه فرنگی تصور می کردم ، این گازپاچو باید ضروری بود! گازپاچو یک دستور سنتی اسپانیایی است که معمولاً در یک لیوان شراب بزرگ سرو می شود ، به طرز ماهرانه ای خنک شده و فوق العاده طراوت بخش است.

گازپاچو مرا به یک روز داغ داغ در سویا اسپانیا می برد ، این آخرین روز ما در اسپانیا پس از دو هفته اکتشاف ، غذا و ماجراجویی بود. خسته شده بودم و از هر لحاظ خوشحال بودم. برای استراحت بعدازظهر در بالکن هتل کوچک خود مستقر شدیم ، با لیوان های فوق العاده بلند گازپاچو. خیابانهای زیر هرج و مرج بود ، زیرا روز یکشنبه نخل ها بود و هزاران نفر برای جشن گرفتن به سویا فرود آمدند. ما گازپاچوی خود را که پر از گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل و مقداری سرکه بود ، جرعه جرعه نوشیدیم ، در میان جمعیت نگاه کردیم و فکر کردیم … خوب ، این لحظه فقط عالی است.

شما این دستور را دوست خواهید داشت!

  • آسان! 10 دقیقه وقت دارید؟ خوب ، پس شما دقیقاً زمان دارید تا یک دسته گازپاچو سوخته سالم درست کنید. به طور جدی ، این دستور غذا آسان است
  • مواد اولیه فصلی – بیشتر از این فصلی نمی شود. آنچه را که در باغ خود پرورش ندادم ، در بازار کشاورزان خریداری کردم. از آنچه در دست دارید استفاده کنید ، جایگزینی های زیر را ببینید.
  • کمی تند و دودی است – من عاشق گازپاچو هستم که به دلیل خرد شدن سبزیجات دارای ادویه و طعم دودی است

بریم آشپزخونه!

گوجه فرنگی ، پیاز ، خیار ، ژالاپنو در زمینه سفید

مواد اولیه و جایگزین ها:

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید در کارت دستور در انتهای این پست مشاهده کنید.

  • گوجه فرنگی بزرگ رسیده – برای این دستور گوجه فرنگی تازه رسیده می خواهید. پس از همه ، gazpacho همه چیز مربوط به آن گوجه فرنگی است! می توانید از گوجه فرنگی روما (نوع مورد علاقه من برای گازپاچو) یا استیک بزرگ استفاده کنید. من از گوجه فرنگی های کوچکتر با پوست زیاد استفاده نمی کنم.
  • جالاپنو یا فلفل – من فلفل هالاپنو را ترجیح می دهم زیرا من تند را دوست دارم ، اگر مخالف ادویه هستید به جای آن از فلفل سبز استفاده کنید.
  • سیر – از 4 حبه بزرگ سیر استفاده کنید. این دستور سیر را مشخص می کند ، بنابراین ظریف ، شیرین و دودی است.
  • پیاز – 1 عدد پیاز بزرگ ، هر نوع پیاز مناسب است ، پیازچه نیز به مقدار کمی تفت می دهد.
  • سرکه گیلاس – سرکه گیلاس در گازپاچو اسپانیایی سنتی است ، شما به راحتی می توانید سرکه شراب قرمز را جایگزین کنید.
  • خیار – در این دستور شما خیار را به مکعب خرد کرده و از آن به عنوان تزیین در هر کاسه استفاده می کنید.
  • نان تست – خانگی بهترین است ، و به من اعتماد کنید ، کروتون های ترش ترد روی گازپاچو رویایی هستند که به حقیقت می پیوندند! گازپاچو سنتی نان یک روزه را با سوپ ترکیب می کند تا غلیظ شود. ترجیح می دهم گازپاچو من کمی نازک و پر از سبزیجات با کروتون ترد در بالای آن باشد.
  • گیاهان تازه – همیشه اختیاری است ، اما گیاهان تازه طعم همه چیز را بهتر می کنند. من مقدار زیادی پیازچه در باغ دارم ، بنابراین من از آن استفاده کردم ، اما ریحان ، پونه کوهی ، آویشن یا جعفری نیز خوشمزه خواهند بود.
  • روغن زیتون اضافی – روغن زیتون خوب برای چاشنی در بالا. این زمان برای دستیابی به گرانترین بطری روغن زیتون است که برای غذاهای خاص ذخیره می کنید. این یک غذای خاص است.
  • نمک دریایی پوسته پوسته – مالدون مورد علاقه من است.

ابزارهایی که استفاده خواهید کرد:

کوره یا تابه چدنی

مخلوط کن

روتختی

دستورالعمل ها:

یک کاسه گازپاچو سوخته سالم

  • ابتدا با خرد کردن سبزیجات شروع کنید تا پوست کاملاً سیاه شود و خمیر زیر آن نرم شود. من آن را در یک ماهیتابه چدنی خشک با حرارت زیاد درست کردم. همچنین می توانید این کار را روی کباب پز انجام دهید. پوست پیاز و سیر را نگه دارید و بگذارید سیاه شود. این باید حدود 2-3 دقیقه در هر طرف طول بکشد

ماهیتابه چدنی با گوجه فرنگی و پیاز و ژالاپنو

  • سپس پوست سیر و پیاز را جدا کرده ، ژالاپنو را بکارید (اگر نمی خواهید سوپ خیلی تند باشد) و مواد را در مخلوط کن بریزید.

مخلوط کن پر از مواد برای دستور گازپاچو

گوجه فرنگی در مخلوط کن

  • آن را مخلوط کنید تا یکدست شود ، یا اگر کمی بافت را ترجیح می دهید ، کمی روستیک تر بگذارید. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.
  • حداقل یک ساعت یا یک شب خنک شوید.

2 کاسه گازپاچو سوخته سالم در زمینه سفید

  • با خیار خرد شده ، پیاز تازه و کروتون ترد سرو کنید (به نکات دستور تهیه طرز تهیه کروتون خانگی مراجعه کنید)
  • با روغن زیتون و نمک دریایی پوسته شده بریزید

نکات متداول و تخصصی برای این دستور:

سوالات متداول

آیا می توان بدون نان گازپاچو درست کرد؟

آره! در واقع ، این دستور بدون نان تهیه می شود ، من مقداری کروتون در بالا اضافه کردم اما کاملاً اختیاری است. گازپاچو سنتی از نان یک روزه برای غلیظ کردن سوپ استفاده می کند ، اما من به نظرم سوپ بدون نان به همان اندازه خوشمزه است.

آیا گازپاچو تند است؟

لازم نیست که باشد و گازپاچویی که در اسپانیا داشتم به ندرت تند و تند بود. من ترجیح می دهم گازپاچو مقداری کلسیم داشته باشد ، اما اگر به ادویه جات حساس هستید به جای جالاپنو از فلفل سبز یا فلفل قرمز شیرین استفاده کنید.

آیا گازپاچو سالم است؟

آره! آره! آره! منظورم این است که فراوانی محصولات فصلی بهتر از این نمی شود!

پیشنهادات:

  1. از گوجه فرنگی واقعا خوب استفاده کنید ، من نمی توانم آن را به اندازه کافی تأکید کنم!
  2. از روغن زیتون عالی استفاده کنید: وقتی یک دستور غذا فقط چند ماده دارد ، می خواهید مطمئن شوید که هر ماده ای عالی است!

از نزدیک یک قاشق گازپاچو سوخته سالم بخوریدنکات سرویس:

یک کاسه سرد گازپاچو و یک سالاد بزرگ تابستانی ایده من از یک غذای عالی است. در اینجا چند سالاد است که به زیبایی جفت می شوند:

سالاد مدیترانه ای با پنیر حلومی

کرانچ سالاد یونانی

سالاد املایی با بادمجان

ایده های برتر:

  • کراستینی ترش (نکات دستور تهیه طرز تهیه کروستینی خانگی را ببینید)
  • خیار خرد شده
  • شوید تازه ، پیازچه ، ریحان یا جعفری خرد شده
  • فلفل خرد شده
  • فلفل قرمز تفت داده شده
  • میگوی کبابی
  • فتا پاشیده

ایده های تنوع:

  • گازپاچو هندوانه
  • گازپاچو با هلو
  • گوجه فرنگی سبز / گازپاچو
  • چغندر گازپاچو
  • گازپاچو خیار / گازپاچو سفید
  • گازپاچو ذرت

دستورالعمل های ذخیره سازی / انجماد:

ذخیره سازی -در ظرف دربسته بدون واکنش و در یخچال به مدت 2-3 روز نگهداری کنید

یخ زدن – من انجماد گازپاچو را توصیه نمی کنم

تغییرات غذایی برای این دستور:

این دستور به طور طبیعی گیاهی و گیاهی است.

  • بدون گلوتن – از نان بدون گلوتن استفاده کنید یا کروتون ها را یکجا از بین ببرید
  • Whole30 / Paleo / Keto – کروتون ها را حذف کنید

دستور العمل های سوپ دیگری که دوست خواهید داشت:

هندوانه گازپاچو

سوپ هویج تایلندی مقوی

سوپ سیر اسپانیایی

سوپ مرغ نارگیل تایلندی

کاسه نزدیک گازپاچو سالم

نمی توانم منتظر بمانم تا شما این دستور پخت گازپاچو را امتحان کنید! وقتی این کار را کردید ، یک عکس بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانم عکس شما را به نمایش بگذارم!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، رتبه بندی و نظر خود را در زیر فراموش نکنید. من عاشق شنیدن حرفهایی هستم که دستور العمل های من را درست کردند!

2 کاسه گازپاچو سوخته سالم در زمینه سفید

گازپاچو کربن دار

ابرا پاپا ، MS ، SNC ، LDN

تفسیری دوباره از دستور العمل کلاسیک سوپ سرد گازپاچو. گوجه فرنگی های سوخته و دودی ، فلفل ، پیاز و سیر با هم مخلوط شده و با کروتون ترد و سبزیجات تازه سبز روشن سرو می شود. یک دستور العمل آسان و سالم برای لذت بردن در یک روز گرم تابستان.

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پختن 8 دقایق

دوره پیش غذا ، سوپ

آشپزخانه آمریکایی ، اسپانیایی

بخش ها 6 بخش ها

کالری 42 کیلوکالری

مواد تشکیل دهنده

  • 5 عالی گوجه فرنگیها
  • 1 عالی هالاپینیو
  • 4 میخک ها سیر
  • 1 عالی پیاز
  • 2 قاشق سوپخوری سرکه شری
  • نان تست
  • پیازچه
  • روغن زیتون اضافی
  • نمک دریایی پوسته پوسته

دستورالعمل ها

  • ابتدا با خرد کردن سبزیجات شروع کنید تا پوست کاملاً سیاه شود و خمیر زیر آن نرم شود. من آن را در یک ماهیتابه چدنی خشک با حرارت زیاد درست کردم. همچنین می توانید این کار را روی کباب پز انجام دهید. پوست پیاز و سیر را نگه دارید و بگذارید سیاه شود. این باید حدود 2-3 دقیقه در هر طرف طول بکشد ، مراقب سبزیجات باشید و آنها را اغلب بچرخانید.
  • سپس پوست سیر و پیاز را بردارید ، ژالاپنو را بکارید (اگر نمی خواهید سوپ خیلی تند باشد) و همه مواد را در مخلوط کن بریزید.
  • مخلوط کنید تا یکدست شود. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.

  • حداقل یک ساعت یا یک شب خنک شوید

  • با خیار خرد شده ، پیازچه تازه و کروتون ترد سرو کنید (به نکات دستور تهیه طرز تهیه کروتون خانگی توجه کنید) با روغن زیتون و نمک دریایی پوسته شده مزه دار کنید.

یادداشت

نکات تغذیه ای: ارزش غذایی بدون کروتون ، روغن زیتون و پانسمان خیار محاسبه می شود.
ذخیره سازی -در ظرف دربسته بدون واکنش و در یخچال به مدت 2-3 روز نگهداری کنید
یخ زدن – من انجماد گازپاچو را توصیه نمی کنم
برای ساخت دستگیره های خانگی:
فر را روی 375 درجه گرم کنید
نان را به 2 قطعه تقسیم کنید
نان را به صورت یک لایه روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی پهن کنید. با روغن آووکادو یا روغن زیتون اسپری کنید (یا اسپری کنید و مخلوط کنید)
تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید و نیمه پخت را بچرخانید. این به طور معمول حدود 15-20 دقیقه طول می کشد.
از فر خارج کنید و اجازه دهید که خنک شود.
حداکثر تا 1 هفته در ظرف دربسته نگهداری شود.

تغذیه

خدمت: 1کاسهکالری: 42کیلوکالریکربوهیدرات ها: 9G.پروتئین: 2G.چربی: 1G.چربی های اشباع شده: 1G.چربی های غیر اشباع: 1G.چربی اشباع شده: 1G.سدیم: 9میلی گرمپتاسیم: 412میلی گرمفیبر: 2G.قند: 5G.ویتامین A: 1289منویتامین C: 26میلی گرمفوتبال: 25میلی گرماهن: 1میلی گرم

آیا می توانم به شما در برنامه ریزی غذا کمک کنم؟

برای بارگیری برنامه غذایی یک هفته ای رایگان من (عمدتا گیاهان) ، ایمیل خود را در زیر وارد کنید. لیست خرید ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه چیز برای شما وجود دارد



دیدگاهتان را بنویسید