گیاهخوار پر شده با کلم پیچ و پیکان


هر کاری که می توانید انجام دهید ، من می توانم آن را وگان کنم … حتی در تعطیلات! بنابراین من می خواستم یک پر کننده گیاهی خوش طعم و رضایت بخش با کلم پیچ و پکن ایجاد کنم که فقط از 9 ماده اصلی (بعلاوه نمک ، روغن و غیره) استفاده می کند تا به شما کمک کند غذای معمولی تعطیلات خود را افزایش دهید.

به عنوان یک متخصص تغذیه و گیاه خوار ، نظرات قوی در مورد وعده های غذایی تعطیلات دارم. اولین؟ این چیزی که ما آن را غذای جانبی مهمانی می نامیم در واقع STAR این نمایش است. تنوع طعم ، بافت و رنگ در بشقاب من همیشه مورد علاقه من بوده است. دوم؟ این که باید در فصل تعطیلات هر آنچه را که بیشتر دوست دارید بخورید ، چه سیب زمینی شیرین آب نبات کرده ، چه نان نرم و چه سالاد کلم.

برای من ، این بدان معناست که غذاهای غنی از مواد مغذی مورد علاقه من مانند سبزیجات و نان جوانه زده را مانند هر غذای عید غنی ، خوش طعم و به یاد ماندنی کنم. بنابراین ، من بسیار هیجان زده هستم که اولین دستور تهیه چاشنی گیاهی خود را با همکاری دوستانم در نانوایی Silver Hills به اشتراک بگذارم.

آنچه برای پر کردن یک گیاهخواری نیاز دارید

مانند بسیاری از روزهای تعطیل ، پر کردن اغلب “به طور تصادفی گیاهی” به تنهایی انجام می شود. بنابراین من آن را با کلم پیچ ، که شیرین تر از پسر عموی فرفری اش ، و پیکانی معطر و غنی است ، روی آن ریختم.

گذشته از مواد اصلی مانند نمک و روغن ، این پر کردن فقط به 9 ماده اصلی و حدود 30 دقیقه تمرین نیاز دارد. با فرض اینکه روغن ، نمک دارید ، مخمر تغذیه ای، پودر سیر و پودر پیاز در خانه ، موارد زیر را در لیست خرید خود قرار دهید:

  • نان گندم جوانه زده Silver Hills: نان برش خورده مورد علاقه من. استفاده از نان گندم جوانه زده ، بافت دلپذیر و هرگز مرطوب را تضمین می کند و فیبر بالایی دارد تا به سیری و رضایت شما کمک کند!
  • کلم لاسیناتو: این نوع نامنظم و برگ بلند کلم پیچ از نظر طعم غنی تر و شیرین تر از کلم پیچ است و برای شکاکان کلم پیچ نیز مناسب است.
  • پیاز و سیر: این طعم دهنده ها فوق ستاره های غنی از مواد مغذی هستند که به ایجاد رطوبت نیز کمک می کنند تا پر شدن احساس خشکی نکند.
  • کرفس: کرفس معطر و خوش طعم ، برای بافت بسیار مهم است. آیا کرفس را دوست ندارید؟ رازیانه را امتحان کنید!
  • آجیل پیکان: شیرین و ترد ، آنها برای من طعم جشن دارند. سعی کنید آجیل را جایگزین کنید ، اما ممکن است بخواهید برای مقابله با طعم تلخ ، یک قاشق چایخوری (شاید 1-2 قاشق چای خوری) شربت افرا به مخلوط سبزیجات خود اضافه کنید.
  • مریم گلی تازه و آویشن: اینها واقعاً آن طعم پر کننده را ایجاد می کنند. می توانید خشک شده را کاملاً جایگزین کنید اما تازه حتی خوشمزه تر است.
  • کنسانتره آبگوشت: سلاح مخفی من برای ایجاد طعم های “مورد تایید گوشتخوار”. من استفاده می کنم بهتر از آبگوشت کنسانتره مرغ گیاهی در اینجا ، اما شما قطعا می توانید آب سبزیجات سنتی را جایگزین ترکیب آب و کنسانتره کنید.
مواد پر شده وگان

نکات تعطیلات گیاهخواری

اگر برای اولین بار برای تعطیلات برای مهمانی گیاهی یا گیاهی آشپزی می کنید یا شاید اولین تعطیلات گیاهی شما باشد ، ممکن است چند س haveال داشته باشید! من چند پیشنهاد در اینجا دارم ، اما با خیال راحت هر گونه سوال در مورد آشپزی کریسمس را در نظرات بنویسید و خوشحال می شوم به شما پاسخ دهم تا بتوانید یک جشن فوق العاده خوشمزه داشته باشید!

شروع از ابتدا: همانطور که در بالا گفتم ، احتمالاً شما در نیمه راه یک وعده غذایی پر از گیاه هستید ، زیرا بسیاری از غذاهای جانبی سنتی مانند سس کرنبری و پوره سیب زمینی به طور تصادفی گیاهی هستند ، یا با تعویض ساده مانند کره گیاهی یا شیر گیاهی بسیار نزدیک به آن هستند.

دوم ، به رئیس خود فکر کنید. چند روش برای بازتولید سناریوی دوره اصلی وجود دارد. ساده ترین؟ کباب توفورکی یا چیزهای مشابه تهیه کنید. آنها فنجان چای همه نیستند ، اما من سالهاست آنها را می خورم ، آنها مورد علاقه نوستالژیک من هستند. گزینه دوم این است که یک غذای اصلی را از ابتدا درست کنید ، مانند یک عدد عدس ، فلفل دلمه ای یا کل کلم سرخ شده.

اما میدونی چیه؟ اگر 3-4 ظرف سبزیجات روی میز دارید … به چیز دیگری احتیاج ندارید! به خصوص اگر این سیر را می خورید. از آنجا که با نان گندم جوانه زده تهیه می شود ، به شما فیبر و پروتئین گیاهی می بخشد که در واقع بسیار فراوان است. با یک سالاد ، آب میوه و یک یا دو سبزیجات ، ممکن است تصمیم بگیرید که ایده یک غذای پروتئینی را به کلی کنار بگذارید.

آشپزی برای یک شرکت مختلط؟ من در واقع تنها گیاهخوار در خانواده ام هستم … بنابراین شیوه ای که ما در گذشته در این زمینه کار کرده ایم این است که همه ظروف به جز پروتئین خانواده من گیاهی هستند. اگر معمولاً بوقلمون می پزید اما از مهمانان گیاهی پذیرایی می کنید ، در نظر بگیرید که از غذاهای گیاهی برای تعطیلات معمول خود استفاده کنید تا بتوانند از غذاهای متنوع و بدون کار اضافی لذت ببرند.

آیا مهمان گیاهی در یک شام مهمانی هستید؟ من از طرفداران بزرگ پیشنهاد آوردن بشقاب هستم ، وقتی به مهمان خود می گویید که گیاهی هستید یا گیاهخواری. این پرکننده علاوه بر سبزیجات و سالاد ارائه شده ، یک گزینه پرکننده فوق العاده خواهد بود. به علاوه ، وقتی همه آن را بچشند ، متوجه می شوند که تعطیلات گیاهی چقدر می تواند اشتها آور باشد! نکته: همچنین مقداری گردوی برشته بخرید تا در زمان آپریتیف عرضه شود. آنها شما را سیر نگه می دارند در صورتی که همه چیز روی میز گوشت های پخته شده است.

به دنبال دستور العمل های مهمانی گیاهی بیشتر هستید؟ اینها را امتحان کنید:

پر کردن کلم پیچ گیاهی گرم

دستور چاپ
دستور پین

گیاهخوار پر شده با کلم پیچ و پکن

این غذای خوشمزه و آسان تهیه می شود ، مطمئناً این چاشنی کلم برگ و پکن مورد علاقه مهمانی ها خواهد بود.

زمان آماده سازی30 دقایق

زمان پختن45 دقایق

کل زمان1 اکنون 15 دقایق

دوره: غذای اصلی ، غذای جانبی

آشپزخانه: آمریکایی

رژیم غذایی: گیاهخوار ، گیاهخوار

کلمه کلیدی: کلم پیچ ، پکن ، گندم جوانه زده ، چاشنی

ترجیح رژیم غذایی: گیاهخوار ، گیاهخوار

بخش ها: 8 بخش ها

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

مواد تشکیل دهنده

  • 10 برش ها نان گندم جوانه زده نانوایی Silver Hills من از ملحفه مک استفاده کردم
  • 1 کلم پیچ در دسته های بزرگ ساقه ها و برگ ها را جدا کنید
  • ؟ لیوان روغن زیتون اضافی تقسیم شده
  • 1 پیاز زرد بزرگ قطعه قطعه شده
  • 2 دنده کتلت کرفس قطعه قطعه شده
  • 4 میخک ها سیر خرد شده
  • 1 لیوان گردوی ریز ریز شده
  • 1 قاشق سوپخوری مریم گلی تازه خرد شده یا 1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) برگ خشک شده مریم گلی
  • 1 قاشق سوپخوری آویشن تازه خرد شده یا 1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) برگ آویشن خشک شده
  • 1 قاشق سوپخوری مخمر تغذیه ای
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1 لیوان اب
  • 1 قاشق چایخوری کنسانتره آب مرغ گیاهی من از Better Than Broth استفاده کردم

دستورالعمل ها

  • نان را به مکعب های تقریباً یک اینچی برش دهید و بگذارید یک شب بماند تا کمی خشک شود.

  • فر را روی 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک تابه 9 * 13 را کمی با روغن چرب کنید. ساقه ها و برگ های کلم سیاه را به صورت برش های 1 سانتی متری خرد کنید.

  • 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) روغن را در یک ماهیتابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز ، کرفس و ساقه کلم را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و براق شود ، گاهی اوقات هم بزنید (حدود 7-10 دقیقه).

  • برگ کلم و سیر را اضافه کنید. مرتباً هم بزنید تا کلم پژمرده شود (حدود 2-3 دقیقه). مریم گلی ، آویشن ، مخمر تغذیه ای ، نمک ، سیر و پودر پیاز و پکن را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید تا مخلوط شود. از روی حرارت بردارید.

  • مکعب های نان را در یک کاسه بزرگ بریزید. کنسانتره آبگوشت را در آب مخلوط کرده و روی نان بریزید و تبدیل به کت شود. مخلوط سبزیجات را به نان اضافه کنید و مخلوط کنید.

  • مواد را داخل ظرف پخت چرب شده بریزید. 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) باقی مانده روغن را روی آن بپاشید. صفحه را محکم در فویل آلومینیومی بپیچید. به مدت 30 دقیقه بپزید ، فویل را بردارید و 15 دقیقه دیگر بدون پوشش بپزید تا قسمت بالایی طلایی و ترد شود.

یادداشت

این پرکن را می توان صبح درست کرد و درست قبل از سرو پخت ، اما در دمای اتاق نیز بسیار خوشمزه است. بنابراین اگر تعداد زیادی مسابقه در زمان اجاق گاز وجود دارد ، آن را قبل از بقیه ظرف های خود بپزید و بگذارید قبل از سرو استراحت کند.
من فکر می کنم که بهتر از آبگوشت بسیار خوشمزه تر از آبگوشت های بسته بندی شده است ، اما اگر آن را ندارید ، کافی است 1 فنجان آب سبزیجات را با آب + کنسانتره جایگزین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید